27 / 04 / 2024

aker

aker

İstanbul, Bursa, Kayseri ve Konya şehirlerindeki mağazalarının ardından Aker, İstanbul Ümraniye Canpark AVM'deki yeni mağazasını açtı. Marka, aynı hafta ikinci mağazasını da Acıbadem Akasya AVM'de müşterilerinin beğenisine sundu

Aker, Ankara'daki ikinci mağazasını Antares AVM'de açıyor!

Aker, mağazalaşma atağını devam ettiriyor. Eşarp, şal, çanta ve hazır giyim ürünleriyle büyük beğeni toplayan Aker Ankara'daki ikinci mağazasını bugün Antares AVM ' de açıyor...

Cy İnvests İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cy İnvests İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Şaker tarafından kuruldu.

Mahan Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahan Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şakerı tarafından kuruldu.

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Erol Evrim Aker ve Hüseyin Burak Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Aker Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aker Mimarlık Limited Şirketi Güngören’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Akkaya tarafından kuruldu.

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Avni Aker Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine yapılan millet bahçesinin ilk etabının tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Trabzon Millet Bahçesi 2020'nin ikinci yarısında tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski Avni Aker Stadı’nın yer aldığı bölgede inşaatına  başlanılan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Erkoç ve Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

aker Haberi

aker


Aker'den aynı hafta İstanbul'a iki yeni mağaza  İstanbul, Bursa, Kayseri, Trabzon ve Konya şehirlerindeki mağazalarının ardından Aker, İstanbul Ümraniye Canpark AVM'deki yeni mağazasını açtı. Marka, aynı hafta ikinci mağazasını da Acıbadem Akasya AVM'de müşterilerinin beğenisine sundu. İpek eşarp, şal, giyim ve çantadan oluşan ürün gamıyla müşterilerini yeni mağazalarında karşılayacak olan marka, iç dekorasyonunda kullandığı sade tema ve ışıklandırmalarıyla da dikkat çekiyor. Yeni Aker mağazaları, alışveriş keyfini farklı bir ambiyansta yaşamak isteyenlere hitap...