02 / 05 / 2024

Akfen Holding birleşme

Akfen Holding birleşme

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik'in tasfiyesiz ve bir bütün halinde Akfen Holding'e katılması suretiyle birleşmesine karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik'in tasfiyesiz ve bir bütün halinde Akfen Holding'e katılması suretiyle birleşmesine karar verildi. 

Akfen Holding ile Akfen Mühendislik birleşiyor!

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik birleşiyor.

Akfen Holding'in yatırımlarına 200 milyon dolarlık öz kaynak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, enerji sektöründeki yenilenebilir enerji yatırımları için EBRD ve IFC ile sözleşme imzaladı. ''Ortaklık kapsamında sağlanacak 200 milyon dolarlık öz kaynağı projelerimiz ile önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projelerde kullanacağız''dedi.

Akfen Holding 9. kupon ödemesini yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 140 milyon TL tahvilin 9. kupon ödeme dönemine ilişkin 4 milyon 857 bin 998,84 TL'lik faiz ödemesi bugün yaptı.

Akfen Holding'in 10. kupon faizi yüzde 3,19!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 140 milyon TL tutarındaki tahvilin 11 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan 10. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,19 olarak kesinleştirildi.

İncek Loft Akfen Holding teslim tarihi!

Akfen Holding'in projesi İncek Loft Evleri'nde ilk etap ay sonunda teslim ediliyor. Ankara Gölbaşı'nda yükselen İncek Loft Evleri'nde fiyatlar 314 bin liradan başlıyor...

Akfen Holding 4. kupon ödemesini yaptı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen 200 milyon TL tahvilin 4. kupon ödeme dönemine ilişkin 14 milyon 373 bin 399,74 TL'lik faiz ödemesi bugün itibarıyla yapıldı.

Akfen Holding Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunu yayınladı!

Akfen Holding 20 Ocak 2016 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına ilişkin toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve esas sözleşme tadil metnini yayınladı.

Akfen Bağlı Ortaklık Birleşme Kararını açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Bağlı Ortaklık Birleşme Kararının açıkladı.

Akfen Holding, 9. kupon faizi yüzde 3,47 olarak belirlendi!

Akfen Holding A.Ş. tarafından ihraç edilen 140 milyon TL tutarındaki tahvilin 11.04.2016 tarihinde yapılacak olan 9. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı %3,47 olarak kesinleştirildi.

Akfen Holding birleşme Haberi

Akfen Holding birleşme

Akfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşme işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı.

Akfen Holding ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik A.Ş.'nin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu ("TTK")'nun 136 ve devamı maddeleri hükümleri ile 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu ("KVK")'nun 19 ve 20. maddeleri hükümleri dairesinde tasfiyesiz ve bir bütün (kül) halinde Akfen Holding'e katılması suretiyle birleşmesine ve birleşme işleminin TTK'nun 155 ve devamı hükümleri uyarınca "Sermaye şirketlerinin kolaylaştırılmış şekilde birleşmesi" düzenlemelerine uygun olarak yapılmasına karar verdi.

Akfen Holding'in KAP açıklaması: 
05.01.2018 tarihinde KAP'ta açıklandığı üzere Şirketimiz 05.01.2018 tarih 2018/01 nolu Yönetim Kurulu kararı ile; Şirketimiz ile aynı ortaklık yapısına sahip olan Akfen Mühendislik A.Ş.'nin 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu ("TTK")'nun 136 ve devamı maddeleri hükümleri ile 5520 sayılı Kurumlar...