01 / 05 / 2024

Akfen Isparta Şehir Hastanesi için kredi mi kullandı

Akfen Isparta Şehir Hastanesi için kredi mi kullandı

Akfen Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Isparta Şehir Hastanesi için 230.000.000 ABD doları tutarında 3 yılı ana para geri ödemesiz kredi kullandı.

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO'nun kira geliri yüzde 267 arttı!

Akfen GYO’nun 2021'le beraber aldığı tedbirler ve portföyüne kattığı Bodrum Loft Tatil Köyü, Isparta ile Kütahya öğrenci yurtlarıyla; şirketin Temmuz'daki toplam kira geliri, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 267 oranında arttı ve 20 milyon Türk Lirası'na ulaştı. 

Akfen GYO büyüyor! 2 şirketle birleşti!

Isparta Yurt Yatırımları A.Ş.'nin ve Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleştirilmesine karar verildi.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen Holding 3 Şehir hastanesine 1,1 milyar dolar yatırdı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın yaptığı açıkalamada, "3 şehir hastanesine 1,1 milyar dolar yatırdık, 2 bin 402 yatağı hayata geçirdik." dedi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Şehir Hastanesi’ne yarın kavuşuyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

Akfen'den yeni ihalelere yakın markaj!

Son dönemde kamuoyunda sıkça gündeme gelen şehir hastanesi yatırımlarında önde çıkan isimlerden biri olan Akfen yeni ihaleleri de yakın markaja aldı...

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Akfen Holding'ten gayrimenkule ve şehir hastanelerine 6.8 milyar TL yatırım!

Akfen Holding, her şeye rağmen “yatırıma devam” eden gruplardan. 2021 sonuna dek 8 milyar TL'lik bir yatırım planlanıyor. Holding, 2018 ve 2019'da enerji, gayrimenkul, maden, turizm ve şehir hastanelerine 6,8 milyar TL yatırım yaptı...

Akfen GYO otelini sağlıkçılara açtı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı (GYO) gecesini gündüzüne katarak kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarına Eskişehir İbis Oteli'nin kapılarını açtı.

Akfen Isparta Şehir Hastanesi için kredi mi kullandı Haberi

Akfen Isparta Şehir Hastanesi için kredi mi kullandı

Akfen Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz bağlı ortaklıklarından  Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklığı Isparta Şehir Hastanesi Yatırım ve İşletme A.Ş.  ile T.İş Bankası  A.Ş. arasında T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından kamu özel işbirliği modeli kapsamında tasarlanan Isparta Şehir Hastanesinin yapım ve inşaat işleri ile  bazı ürün ve hizmetlerin temin edilmesine yönelik olarak kullanılmak üzere  230.000.000 ABD doları tutarında  3 yılı ana para geri ödemesiz 15 yıl vadeli kredi sözleşmesi 22 Ocak 2015 tarihinde...