04 / 05 / 2024

akfırat f1 okul

akfırat f1 okul

Formula 1 pistinin yapıldığı Akfırat bu işten en kárlı çıkan taraf oldu. İlkokulu bile olmayan köye şimdi üniversite yapılıyor. Akfırat Belediyesi'nin bütçesi de 2 milyon YTL'den 3 yılda 30 milyon YTL'ye yükseldi.

Tuzla Akfırat Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Akfırat Mahallesi, 2491 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Tuzla Akfırat Mahallesi plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Akfırat Mahallesi, 2491 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Tuzla Akfırat 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Akfırat Mahallesi 2443 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

akfırat f1 okul Haberi

akfırat f1 okul





BİRKAÇ yıl öncesine kadar köy görünümünde olan Akfırat beldesi, F1 pistinin açılması ve Sabiha Gökçen Havaalanı'nın faaliyete geçmesiyle artık villa kent haline geldi. Halen yüzlerce villa inşaatı son hızla bitirilmeye çalışılırken yaklaşık 10 milyon YTL'ye mal olan yeni Belediye binası da önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Akfırat bundan birkaç yıl öncesine kadar tek bir mahallesi olan, halkın su ihtiyacını dahi kuyudan sağladığı küçük bir köy görünümündeydi. 2004 yerel seçimlerine kadar beldede ilkokul bile bulmakta zorluk çekiliyordu. Yerel seçimin ardından atağa geçen beldede bugün üniversiteler açılıyor, binlerce konutluk inşaat projeleri hayata geçiriliyor.


BÜTÇE 15 KAT ARTTI