07 / 05 / 2024

AKG Gazbeton ödül

AKG Gazbeton ödül

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "Yüzde 100 yerli hammaddelerle geliştirdiğimiz bu yeni nesil yalıtım plağı sağladığı güvenlik ve enerji tasarrufu sayesinde artı değer katacak" diye konuştu.

AKG Gazbeton üç dalda ödül aldı!

Türk Gazbeton sektörünün öncü kuruluşu AKG Gazbeton, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni' kapsamında üç dalda ödül aldı.

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Yozgat Şehir Hastanesi'ni tercihi AKG Gazbeton oldu!

AKG Gazbeton blok ve lento ürünlerinin kullanıldığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk “Şehir Hastanesi” Yozgat’ta açıldı. Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin tercihi AKG Gazbeton oldu.

AKG Gazbeton, gayrimenkul pazarında öne çıkıyor!

AKG Gazbeton, başlatılan konut kampanyaları ve düşürülen kredi faizleriyle canlanan gayrimenkul pazarında sağlam ve hafif ürünleriyle öne çıkıyor. Canlılıkla birlikte artan talep, AKG Gazbeton ürünlerine duyulan ilgiyi de arttırıyor.

AKG Gazbeton, depreme karşı yüzde 15 hafiflik sağlıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, sağlam ve hafif ürünleri sayesinde binalardaki yükleri azaltarak deprem güvenliğini en üst seviyeye taşıyor.

AKG Gazbeton, hayvan sevgisi temalı tasarı yarışması düzenliyor!

AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor.

AKG Gazbeton çevre ve enerji dostu olmaya devam edecek!

Tüm dünyada her yıl 5 Haziran tarihinde kutlanan “Dünya Çevre Günü” nde, AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu tüm paydaşlara yönelik önemli çağrılarda bulundu.

AKG Gazbeton çalışmalarını anlattı!

AKG Gazbeton, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği Sürdürülebilir Üretim Sempozyumu’nda uygulamalarını ve bu alanda attığı adımlarla elde ettiği sonuçları anlattı.

AKG Gazbeton, genç tasarımcıları ödüllendirdi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “Köyünü Yaşat” projesi AKG Gazbeton’un ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Proje kapsamında, üniversite öğrencileri arasında yapılan yarışma sonuçlandı.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

AKG Gazbeton, BATIMAT Paris 2015’e katılıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, uluslararası alanda önemli bir platform olan BATIMAT Paris 2015’te, zengin ürün yelpazesi ile yer alacak.

AKG Gazbeton, Enver Fuarı’nın altıncı yılında altı proje ile yarışacak!

İstanbul WOW Convention Center’daki Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarına katılmaya hazırlanan AKG Gazbeton, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün açtığı proje yarışmasına 6 yeni proje ile katılıyor.

AKG Gazbeton konut sektöründe yenilikçi çözümleri paylaşıyor!

AKG Gazbeton, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek ve konut eğilimlerinin konuşulacağı Konut Konferansı’na bu yıl da yenilikçi ürün ve çözümleriyle katkı sunmaya hazırlanıyor. Etkinlik 25 Kasım'da Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

AKG Gazbeton kentsel dönüşüm konferansı 11 Eylül'de!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansında sektör temsilcilerini bir araya getiriyor.AKG Gazbeton kentsel dönüşüm konferansı 11 Eylül'de gerçekleştirilecek.

AKG Gazbeton ödül Haberi

AKG Gazbeton ödül


AKG Gazbeton 2014 yılında kentsel dönüşüm ve yeşil bina projelerine odaklanarak, katma değerini artırmayı hedefliyor. Geçen ay Ege Bölgesi Sanayi Odası'ndan kendi meslek grubunda en yüksek ihracat ve en yüksek üretim gerçekleştiren firma kategorilerinde üçüncülük, en fazla istihdam sağlayan firma kategorisinde de birincilik ödülü aldıklarını belirten AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "Hedefimiz. Çevresel Ürün Beyanı (EPD) sahibi fark yaratan bir marka olmak" dedi. Bu yıl pazara sundukları yeni ürünleri Minepor ile de sektörde önemli bir eksiği kapatacaklarını ifade eden Akgerman, "Yüzde 100 yerli hammaddelerle geliştirdiğimiz bu yeni nesil yalıtım plağı sağladığı güvenlik ve enerji tasarrufu sayesinde artı değer katacak" diye...