08 / 05 / 2024

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "Yüzde 100 yerli hammaddelerle geliştirdiğimiz bu yeni nesil yalıtım plağı sağladığı güvenlik ve enerji tasarrufu sayesinde artı değer katacak" diye konuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Oliforp Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Oliforp Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Akgül tarafından kuruldu.

İBB’nin imar yönetim kadrosu değişti!

İBB yönetim kadrolarına yeni isimler ekledi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi.

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı...

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

AKG Gazbeton, depreme karşı yüzde 15 hafiflik sağlıyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, sağlam ve hafif ürünleri sayesinde binalardaki yükleri azaltarak deprem güvenliğini en üst seviyeye taşıyor.

AKG Gazbeton, hayvan sevgisi temalı tasarı yarışması düzenliyor!

AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor.

AKG Gazbeton çevre ve enerji dostu olmaya devam edecek!

Tüm dünyada her yıl 5 Haziran tarihinde kutlanan “Dünya Çevre Günü” nde, AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu tüm paydaşlara yönelik önemli çağrılarda bulundu.

AKG Gazbeton, genç tasarımcıları ödüllendirdi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “Köyünü Yaşat” projesi AKG Gazbeton’un ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Proje kapsamında, üniversite öğrencileri arasında yapılan yarışma sonuçlandı.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

AKG Gazbeton, Enver Fuarı’nın altıncı yılında altı proje ile yarışacak!

İstanbul WOW Convention Center’daki Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarına katılmaya hazırlanan AKG Gazbeton, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün açtığı proje yarışmasına 6 yeni proje ile katılıyor.

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman Haberi

AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman


AKG Gazbeton 2014 yılında kentsel dönüşüm ve yeşil bina projelerine odaklanarak, katma değerini artırmayı hedefliyor. Geçen ay Ege Bölgesi Sanayi Odası'ndan kendi meslek grubunda en yüksek ihracat ve en yüksek üretim gerçekleştiren firma kategorilerinde üçüncülük, en fazla istihdam sağlayan firma kategorisinde de birincilik ödülü aldıklarını belirten AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, "Hedefimiz. Çevresel Ürün Beyanı (EPD) sahibi fark yaratan bir marka olmak" dedi. Bu yıl pazara sundukları yeni ürünleri Minepor ile de sektörde önemli bir eksiği kapatacaklarını ifade eden Akgerman, "Yüzde 100 yerli hammaddelerle geliştirdiğimiz bu yeni nesil yalıtım plağı sağladığı güvenlik ve enerji tasarrufu sayesinde artı değer katacak" diye...