29 / 04 / 2024

Akgedik Yunuskent başvuru

Akgedik Yunuskent başvuru

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Manisa Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2'nci etabı için kuralar çekildi.

Akgedik Yunuskent 3'üncü etap için başvurular başladı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ile hayata geçirdiği Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın başvuruları başladı.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir projesinde yer alan 50 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Akgedik Yunuskent 3'üncü etap için başvurular başladı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ile hayata geçirdiği Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın başvuruları başladı.

Yunuskent TOKİ'de ev sahibi olamayanlara başvuru ücretleri ödeniyor!

Türkiye’de en prestijli toplu konut projeleri arasında gösterilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı için başvuran fakat kurada ismi çıkmayan vatandaşların başvuru ücretleri ödenmeye başlanıyor. 

Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında kura heyecanı başladı!

TOKİ ile Yunusemre Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında başvurular tamamlandı. 

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nde teslimler başladı!

Yunusemre Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ortaklığında hayata geçirdiği dev konut hamlesi 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin ilk etabında teslimler başladı. 

Mehmet Çerçi, Akgedik Yunuskent TOKİ projesini anlattı!

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Özellikle ev sahibi olamayan orta ve dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için düğmeye bastık. Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabında çalışmalar devam ediyor" dedi.

Akgedik Yunuskent Konutları 2. etap başvuruları ne zaman?

Yunusemre Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 101 konutluk ilk etabı için çekilişler tamamlandı.

TOKİ Tunceli Hozat'ta başvuru dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Tunceli Hozat Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi 14 Ocak 2013 tarihinde başladı...

TOKİ Konya ve Aksaray'da ev sayısının 3 katı başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya'da satışa sunduğu konutlarda başvuru, ev sayısının 30 katını aştı. Konya'da 120 konuta 3 bin 713, Aksaray'da 520 konuta ise 2 bin 904 başvuru oldu

Başbakanlık'a kamu kurumlarından satış için 1.524 başvuru geldi!

Konu kurumlarından taşınmazların satışı ve kiralaması için Başbakanlık'a toplam 1.524 başvuru geldi. Bu başvuruların sadece yüzde 1'i reddedildi...

TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları'na bugün 22 başvuru geldi! Son 18!

TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları'na bugün 22 başvuru geldi! Son 18!

TOKİ Van Erciş 3.etapta başvuru dönemi 18 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Van Erciş 3.etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 144 adet konut için başvuru dönemi 18 Şubat 2013 tarihinde başlıyor...

Akgedik Yunuskent başvuru Haberi

Akgedik Yunuskent başvuru

Manisa'da yüzlerce ailenin ev sahibi olabilmesi için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2'nci etabı için kuralar çekildi.

CNN Türk'te yer alan habere göre; Yunusemre Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığıyla devam eden proje için 'konut belirleme kurası' çekildi. Akgedik Yunuskent Projesi'nin 1500 konutun bulunduğu 2'nci etabında hak sahiplerinin daire ve ödeme takviminin belirlendiği şerefiyeli-maliyetli kura çekimi, Muradiye Sosyal Tesisleri içerisinde noter huzurunda yapıldı. 3+1 konutların kura çekimine AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, protokol üyeleri ve hak sahibi vatandaşlar katılım sağladı.

'İNSANLARIMIZ DEVLETİMİZE, MİLLETMİZE DUA EDİYOR'

TOKİ konutlarının yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Yunusemre Belediye...