08 / 05 / 2024

Akgül Proje İnşaat adres

Akgül Proje İnşaat adres

Akgül Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Akgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neotek Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Akgün ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Serdem Proje İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Kılıç tarafından kuruldu.

Arne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arne Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bingöl tarafından kuruldu.

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sevgili Proje İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Anıl Sevgili tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Solmaz ve Servet Kılıç ortaklığında kuruldu.

Akgül Proje İnşaat adres Haberi

Akgül Proje İnşaat adres

Akgül Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Akgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu. 


Akgül Proje İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...