27 / 05 / 2024

akhisar mezarlık

akhisar mezarlık

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesindeki yapılan yeni mezarlık yolunu asfaltladı. Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ’ne teşekkür eden vatandaşlar, hizmetlerin devam edeceğine inandıklarını söylediler.

1941 yılında Taksim'deki eski mezarlık arsaları satılık!

1941 yılında Pangaltı Mahallesi'nin Şehit Muhtar Sokağı'nda yer alan eski mezarlık arsaları belediye tarafından satılığa çıkarılmış.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

TOKİ Manisa Akhisar ve Kırkağaç ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Manisa İli Akhisar İlçesi Efendi Mah. 16 Derslik Zübeyde Hanım Okulu, Kırkağaç İlçesi Şair Eşref Mah. 24 Derslik Edip Bayat Okulu ve Turgutlu İlçesi Turgutlar Mah. 32 Derslik Samiye Nuri Sevil Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

Manisa'da depremde hasar gören binalar yıkılıyor!

Peş peşe yaşanan depremlerle sarsılan Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinin bağlı mahallelerinde, depremde ağır hasar gören yapıların yıkımı sürüyor.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

Manisa'da depremden hasar gören binalar yıkılıyor!

Manisa'nın Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde bir haftada yaşanan iki depremin sonucunda ağır hasar gören binalar yıkılıyor...

akhisar mezarlık Haberi

akhisar mezarlık

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Akhisar Yeni Mezarlık yolunun stabilize olan girişini, sıcak asfaltla yeniledi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışması, Akhisarlı vatandaşların da takdirini topladı. İlçede tamamlanan çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. İlçe mezarlık yolunun asfaltlanması ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Yolun stabilize olması, özellikle kış aylarında mezarlığa giden vatandaşlarımızın sıkıntı çekmesine neden oluyordu. Bu nedenle kış mevsimi öncesi ilçemizin mezarlık yolunu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığımız olarak asfaltladık. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapabilecekler” dedi.

Manisa Büyükşehir...