10 / 05 / 2024

Akhisar Şehir Terminali manisaya mı devredildi

Akhisar Şehir Terminali manisaya mı devredildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’nin katılımları ile Yeni Garaj ve Köylü Garajı’nın devir işlemleri tamamlandı.

Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona gelindi! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Çorlu Otobüs Terminali 2021 yılı içerisinde hizmete girecek.  

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatı yükseliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yer alan 26 adet iş yeri açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı...

Menteşe Şehirlerarası Terminali'nde sona yaklaşıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Menteşe Şehirlerarası Terminali’nde sona gelindi. 1 milyon 186 bin 400 TL’ye mal olacak terminalde çalışmalar hızla devam ediyor.

Malatya Pütürge İlçe Terminali'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Esenler Belediyesi tarafından inşa edilecek Pütürge İlçe Terminali'nin temeli törenle atıldı. 

Akhisar Şehir Terminali manisaya mı devredildi Haberi

Akhisar Şehir Terminali manisaya mı devredildi


Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’nin katılımları ile Akhisar Belediyesi bünyesinde olan Yeni Garaj ve Köylü Garajı’nın devir işlemleri tamamlandı. Akhisar Belediyesi Gelir İşleri Müdürü Bekir Koyun ve Ulaşım Daire Müdürü Mehmet Alaca tarafından gerekli devir işlemlerini tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz yaptığı açıklamada; “Biliyorsunuz 5216 sayılı yasa ile terminaller büyükşehirlere devredildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bugün Akhisar terminalinin gerek otomasyon sistemlerinin gerekse personel katılımlarını tamamladık. Bugün itibariyle devir teslimi yapıldı. Bundan sonraki süreçte elektronik sistemleri, personel sistemlerini Büyükşehir Belediyesine devredecekler. Bundan sonra buradaki eksiklikler sıkıntıları elimizden gelen her şekilde çözeceğiz. Buradaki toplu taşımacılık olsun, gerek şehir içi servis taşımacılığı olsun, ulaşımla...