02 / 05 / 2024

Akif Usta

Akif Usta

Akpar Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu. Akpar Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile Bahçelievler'de kuruldu.

Tahsin Usta'dan Fatma Güldemet Sarı’ya ziyaret!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Kalekim'in Garantili Usta Sistemi ödül aldı!

"Garantili Usta Sistemi" ile tüketici ve ustalar için yeni bir dönem başlatan Kalekim'in projesi, iki aşamalı değerlendirmeden geçti. İlk etapta jürinin kararıyla finale kalan Kalekim, halk oylamasıyla da ödül almaya hak kazandı.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi açıldı!

ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı.

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Maslak'taki Spine Tower'ın “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.

Dönerci Ali Usta, Ağaoğlu My Prestige'de şube açtı!

İsanbul'un lezzet duraklarından Dönerci Ali Usta, dördüncü şubesini Ataşehir'deki Ağaoğlu My Prestige'de açtı. Ali Ağaoğlu ise bir başarı hikayesine imza atan Dönerci Ali Usta'yı desteklediğini söyledi.

Çimsa Usta Etkinliği Kayseri’de yapıldı!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan Çimsa, hazır beton kullanıcılarına yönelik Kayseri’de ‘Usta Etkinliği’ düzenledi.

Hasan Tahsin Usta Brüksel'de kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AB tarafından düzenlenen ‘Open Days’ Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’nda katıldığı panelde ilçede yürütülen kentsel dönüşümle ilgili tecrübelerini paylaştı.

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Hasan Tahsin Usta Brüksel’de kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AB tarafından düzenlenen ‘Open Days’ Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’nda katıldığı panelde ilçede yürütülen kentsel dönüşümle ilgili tecrübelerini paylaştı.

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yılın mart ayında yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış töreni yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek...

Akif Pektaş Sivas Şarkışla'daki yatırımları inceledi!

Sivas Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede devam eden yatırımları inceledi. İlk olarak Esentepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ni gezdi.

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi!

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden oluşuyor.

Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi!

Toplam 20 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Usta İnşaat 1071 Ankara Projesi Kızılay 'a 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Akif Usta Haberi

Akif Usta

Akpar Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Akpar Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü yapı elemanları ve malzemelerinin imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri,fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları ile bunları oluşturan bağlantı elemanları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri yapı ve bağlantı elemanları ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri imalatı, ithalatı, ihracatı, alımı ve satımı, 2-) Her türlü endüstriyel inşaat malzemeleri ve her türlü inşaat malzemeleri, İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik,...