17 / 05 / 2024

akıllı emlak sitesi

akıllı emlak sitesi

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un gayrimenkul takipçilerini zengin bir içerikle karşılayan ve emlak sektörüne yeni bir boyut kazandıracak olan yeni blogu yayına başladı. Zingat Blog, özgün, bilgilendiren ve eğlendiren içerikleriyle takipçileriyle buluşuyor.

Akıllı telefon alacaklar hemen bakın! Şok akıllı telefonlarda fırtına çıkardı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin en popüler zincir marketlerinden biri olan ŞOK, resmi web sitesi üzerinden uzun zamandır akıllı cep telefonu satışı gerçekleştiriyor. Peki, ŞOK'ta akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK, resmi internet sitesi üzerinden birbirinden eşsiz akıllı cep telefonlarını satışa sundu! Bu fırsat kaçmaz! Bu akıllı cihazlar arasında; One Plus, Oppo, HTC ve yerli telefon üretimleri ile dikkat çeken General Mobile bulunuyor. Peki, ŞOK'ta akıllı cep telefonları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fi

Şok'tan uygun fiyatlı akıllı cep telefonu fırsatı! Oppo, Genaral Mobile, One Plus, Htc 27 Temmuz 2022 fiyat listesi!

ŞOK, uzun zamandır resmi internet sitesi üzerinden akıllı cep telefonu satıyor. ŞOK; Oppo, Genaral Mobile, One Plus, Htc birbirinden eşsiz akıllı cep telefonları uygun fiyatlarla satışa sundu! Peki, Şok'ta hangi akıllı cep telefonları satılıyor? İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Huawei'den akıllı telefonlara dev kampanya! 4 bin 500 TL'ye varan indirimi kaçırmayın! 27 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de çok satan akıllı cep telefonu markaları arasında yer alan Huawei, resmi internet sitesi üzerinden Huawei Nova 9 SE, Huawei P50 Pocket, Huawei P50 Pro'ya 4 bin 500 TL'ye varan indirim yaptı! İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

36 dakikada şarj olan akıllı telefon Xiaomi Mi 11T 1719 TL indirimde! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Turkcell'in e-ticaret sitesi olarak tanınan Turkcell Pasaj, son dönemde en çok tercih edilen akıllı cep telefonlarınan bir olan Xiaomi Mi 11T'ye bin 719 lira indirim uyguladı! Peki, Turkcell Pasaj'da Xiaomi Mi 11T fiyatları ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Akılsız konutlarla akıllı belediyecilik olur mu?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR Emlak Kulisine özel köşe yazısında Marmara Belediyeler Birliği tarafında İstanbul-Hilton'da düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi katılım izlenimlerini değerlendirdi...

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Zingat Blog emlak sektörüne yeni boyut kazandıracak!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un gayrimenkul takipçilerini zengin bir içerikle karşılayan ve emlak sektörüne yeni bir boyut kazandıracak olan yeni blogu yayına başladı. Zingat Blog, özgün, bilgilendiren ve eğlendiren içerikleriyle takipçileriyle buluşuyor.

Akıllı santral sistemi emlak satışlarını artıracak!

Century 21 Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Önder Uzel, uygulamaya geçirilen akıllı santral sisteminin emlak satışlarını artıracağını söyledi.

Konut fotoğrafları satış fiyatlarını etkiliyor!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, emlak yatırımıyla ilgili gözden kaçırılmaması gereken noktalarla ilgili bilgi paylaşmaya devam ediyor. Zingat.com, ‘kiralama’ ya da ‘satış’ sırasında gayrimenkul ilanlarında fotoğrafın taşıdığı önemi rakamlarla açıklıyor.

Zingat.com yaşamSkor uygulamasını tanıttı!

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.

TOKİ'ye devredilen Akıllı Sanayi Sitesi yönetim kurbanı oldu!

Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.

akıllı emlak sitesi Haberi

akıllı emlak sitesi

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyan Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un blogu yayına başladı. Kısa süre önce ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını da hayata geçiren Zingat.com, yeni blogunda emlak sektöründe etki yaratabilecek gelişmeleri ve bilgileri paylaşmayı hedefliyor.


Emlak ile ilgili her şey Zingat Blog’da


blog.zingat.com adresi üzerinden erişilebilen Zingat Blog; gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenleri yakından ilgilendirecek emlak trendleri, ev&yaşam haberleri, eğlenceli foto-galeri kategorileri ile zengin bir içeriğe sahip.


Kentsel dönüşüm ile ilgili okuyucuların tüm sorularına cevap bulabilecekleri konuların yanı sıra Zingat Blog, emlak, ev ve dekorasyon başlıklarına özel olarak Zingat ekibi tarafından hazırlanan videolarla da dikkat çekiyor.


blog.zingat.com gayrimenkul ile ilgili zengin içeriğiyle ev almak, satmak veya kiralamak isteyenler, emlak sektörünün profesyonel oyuncuları, gayrimenkul danışmanları ve...