05 / 05 / 2024

akıllı salon projeleri

akıllı salon projeleri

Kentin 30 yıllık altyapısını yenileyen Aliağa Belediyesi ve Büyükşehir yeni sportif, sosyal ve kültürel yatırımlarla da vatandaşların yaşam standardını yükseltiyor. Aliağa Yenimahalle'ye akıllı salon yapılıyor...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Akıllı kentler hızlı bir şekilde artıyor!

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Dünya Akıllı Şehirler Fuarının düzenlediği gala yemeğinde akıllı kentler projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Feyzullah Yetgin: Akıllı Şehirler geleceğin yaşam biçimi olacak!

Halk GYO Genel Müdürü Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi. Yetgin, “Akıllı gayrimenkul projeleri doğaya, insana ve yaşam kalitesine değer katıyor” dedi.

Akıllı Ankara projeleri 2019'a kadar tamamlanacak!

Toplu ulaşım, ulaşım sistemleri, temiz içme suyu ve atık yönetimlerinde Türkiye’de ilklerin uygulayıcısı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılına kadar “Akıllı Ankara” sistemini tamamlamayı hedefliyor.

Ankara'da Akıllı Şehirler Konferansı başladı!

Yaşamı kolaylaştırmak, teknolojik ve akıllı şehirler oluşturmak amacıyla düzenlenen 'Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı'nın üçüncüsü Ankara'da başladı. Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te uygulanan akıllı kent uygulamalarını ve yeni projeleri tanıttı.

Akıllı kentlerin bilişim altyapısı kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, akıllı kentler konsept projeleri arasında gerçekleştirdiği "Bulut Kent Bilgi Sistemi" ile tüm belediyelere bilişim altyapısı sağlıyor.

Akıllı ev projeleri dikkat çekiyor!

Teknoloji artık hayatımızın her noktasında ve vazgeçilmezler arasında girdi. Gelişen teknolojiye ayak uyduran sektörlerin başında konut geliyor. Özellikle akıllı ev projeleri dikkat çekiyor..

akıllı salon projeleri Haberi

akıllı salon projeleri

İzmir’in Sanayi ve Ticaret kenti Aliağa, Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir işbirliğinde her gün yeni yatırımlarla tanışıyor. Aliağa Belediyesi’nin kentte çeşitli tesis projeleri tamamlanma aşamasına gelirken şimdi de İzmir Büyükşehir Belediyesi kente “Akıllı Salon” yatırımına başladı. Yeni Mahallede yer tahsisi Aliağa Belediyesi tarafından sağlanan Kapalı Çok Amaçlı Salonun temeli atıldı.


Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, belde ve ilçelere bu güne kadar 23 spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi’nin, 24. Salonu Aliağa’da yaptığını söyledi. 


BÜYÜKŞEHİRDEN ALİAĞA’YA YENİ YATIRIMLAR

Kentin 30 yıllık altyapısını yenileyen Aliağa Belediyesi ve Büyükşehir yeni sportif, sosyal ve kültürel yatırımlarla da vatandaşların yaşam standardını yükseltiyor. Çok sayıda beldeye ‘Çok Amaçlı Salon’ kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı ve Uzundere’den sonra 24. Salonu Aliağa’ya yapmak üzere ilk kazmayı vurdu. Kısa süre önce ihalesi...