05 / 05 / 2024

akıllı site yönetimi

akıllı site yönetimi

Site Yöneticisinin Dijital Asistanı sloganıyla 2012'den beri hizmet veren Apsiyon, toplu yaşam alanları için hizmet platformuna dönüştü. Akıllı şehre uygulanacak kadar gelişen uygulamada hedef, yurtdışına açılma ve üçüncü yatırım turu...

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

True Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Tel ve Suna Uz tarafından kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flowers Park Site Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Özcan Güler ve Sabri Duman ortaklığında kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Metin tarafından kuruldu.

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kba Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetimi Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Sevim tarafından kuruldu.

Teknolojiyi kolunuzda taşıyın. Huawei akıllı saatler yüzde 20 indirimle. İşte 19 Eylül 2022 Huawei Watch fiyat listesi

Farklı kullanıcı zevklerini son teknoloji ile birleştiren Huawei akıllı saatler şimdi Eylül’e özel yüzde 20’ye varan fiyatlarla. Huawei gücünü yaşam tarzınızla birleştirerek günün ritmine ayak uydurmanın en iyi hali Huawei Watch 19 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle  

N11'de akıllı telefonlara yüzde 4 indirim! İşte General Mobile GM21 Plus 4 GB 64 GB 2 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en çok tercih edilen e-alışveriş platformlarından N11, General Mobile GM21 Plus 4 GB 64 GB akıllı telefonları yüzde 5 indirimle satışa çıkardı. İşte detaylar...

N11'de akıllı telefonlara yüzde 49 indirim! Vestel Venus E5 32 GB 1 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından N11, Vestel Venus E5 32 GB akıllı telefonlarını yüzde 49 indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

akıllı site yönetimi Haberi

akıllı site yönetimi

Aplikasyonlar uzun süredir teknoloji dünyasının gündeminde ağırlıklı bir konuma sahip ve yeni değer ekonomisinin önemli bir bileşeni. Ancak apsiyon’un adının başındaki “ap” hecesi aplikasyondan gelmiyor; apartmanın ilk hecesi. İkinci hece ise siteden geliyor. Tam adı ise “apartman ve site yönetimi” kavramından devşirilmiş.

Apsiyon, yeni yaşam tarzımızla bağlantılı olarak giderek daha çetrefilli bir konu haline gelen apartman ve sitelerin yönetimine yardımcı olmak üzere kullanışlı bir platform sağlıyor. Mahallelerin yerini sitelere bırakması ve buna bağlı olarak iletişimin biraz daha zorlu hale gelmesi, Apsiyon’un pazarda kendisine yer bulmasını sağlayan önemli koşullardan biri. Aidatların toplanması ve yönetimin bunları ne şekilde kullandığının şeffaflaştırılması, Apsiyon’un temel çıkış nedeni.

Apsiyon’un hızla kabul görmesine neden olan bir diğer nokta ise, apartman/site yöneticiliğinin profesyonel bir işe dönüşmesi. Geçmişte emeklilerin gönüllü...