03 / 05 / 2024

akıllı telefon modelleri

akıllı telefon modelleri

Popüler battle royale oyunu PUBG Mobile'ı hiçbir donma olmadan akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz birçok akıllı telefon mevcut. İşte , PUBG'de 60 FPS veren telefonlar, fiyatları ve özellikleri...

8 GB RAM'e sahip en ucuz telefon modelleri! İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

8 GB RAM kapasitesine sahip en uygun fiyatlı telefon modelleri telefon satın almak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Türkiye’de satılan en ucuz akıllı telefonlar!

Dolar kurundaki dalgalanma, enflasyon ve ülkemizdeki vergiler nedeniyle akıllı telefon fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bir dönemler araba alınan fiyatlara artık akıllı telefonlar satılamaya başladı. Yine de günlük iletişimimizden tutun da finansal işlemlerimize kadar her alanda kullandı

Akıllı telefon pazarı yüzde 8 daraldı

Akıllı telefon pazarı yüzde sekiz oranında daralarak son on yılın en düşük üçüncü çeyrek seviyesine geriledi. İşte ayrıntılar...

iQOO Z8 ve Z8x: Fiyat performansın ve uzun pil ömrünün yeni adresi!

iQOO'nun son tanıttığı akıllı telefon modelleri, iQOO Z8 ve Z8x, oldukça ilgi çekici özelliklere sahip. Yeni Z8 serisinin öne çıkan özellikleri ve fiyat detayları ise şu şekilde bulunuyor.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayarda son durum: 48 bin 304 liraya satılan iPhone 14 modeli 24 bin lira olacak

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayar kampanyasında son durum ne? Kampanya nasıl yürütülecek? Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında yeni bir toplantı yapıldı. İşte son detaylar...

Google'ın üstün mühendislik harikası: Pixel 8 ve Pixel 8 Pro!

Google'ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun sızdırılan özellikleri, teknoloji dünyasını sallıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun iddialı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

Vivo V29 5G: Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon Geekbench'te Ortaya Çıktı!

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, uygun fiyat performansıyla dikkat çeken Vivo V29 5G modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya dahilinde, belirli Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri satın alındığında, müşteriler Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık setini sadece 999 TL'ye sepetlerine ekleyebilecekler.

akıllı telefon modelleri Haberi

akıllı telefon modelleri

İşte PUBG 60 FPS veren telefonlar ve fiyatları! İlk çıkışından bu güne dünyayı kasıp kavuran battle royale efsanesi, mobil oyunculara üst düzey bir rekabet ve heyecan sunuyor. Oyunda başarılı olmak için uygulanabilecek çok fazla yöntem var, fakat en başta güçlü bir cihaza sahip olmak gerekiyor. Birçok kullanıcı, ucuz 60 FPS veren telefonların neler olduğunu araştırıyor.

Ülkemizdeki akıllı telefon fiyatları dolar kurundaki dalgalanmalar nedeniyle oldukça yükselmiş durumda. Hal böyleyken, oyun oynarken yüksek verim alınabilecek uygun fiyatlı bir cihaz bulmak da oldukça zor.  PUBG, bir telefonda oynanabilecek en eğlenceli oyunlardan biri. Bilgisayar ve konsolda alınacak keyfi mobil bir cihaza yaşamayı sağlayan PUBG’de 60 FPS veren telefonlar ve fiyatlar birçok alternatif sunuyor. İşte onlardan bir kaçı ve fiyatları...

PUBG 60 FPS Veren telefonlar!

Çoğu akıllı...