16 / 05 / 2024

akın holding yeni şirketleri

akın holding yeni şirketleri

Akın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 14 milyon 800 bin TL sermaye ile kuruldu.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Herkes bu bankaya akın ediyor! Bu ödemeler Promosyonda çığır açabilir

Garanti BBVA emekli promosyon rakamlarını yenilediğini halka ilan etti. Yeni promosyon rakamlarını duyanlar Garanti BBVA'ya akın etmeye başladı. İşte Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonları.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Dünyaca ünlü milyarderden flaş altın açıklaması! Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!

Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, altın ve gümüş fiyatlarının yeni rekorlar kıracağına dair tahminlerini açıkladı. Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!..İşte ayrıntılar...

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ev almak isteyenler satış ofislerine akın etti!

Kamu bankalarının yeni destek paketine göre konut kredisi faizleri düştü ve sektör yeniden hareketlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar emlak satış ofislerine akın etti.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.

akın holding yeni şirketleri Haberi

akın holding yeni şirketleri

Akın Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve Akın grubunun birçok şirketinde de Yönetim Kurulu üyelikleri görevini üstlenen Ragıp Akın; aynı zamanda Rüşdü Akın vakfının kurucu üyeleri arasında bulunuyor.


1977 kurulan Akın Holding'in Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam eden Ragıp Akın TÜSİAD,TGSD,İTO ve TSD gibi kuruluşlara da üyedir


Ragıp Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 14 milyon 800 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.


Yönak İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Avcılar, Cihangir Mahallesi, Petrol Ofisi Caddesi, Rüştü Akın İş Merkezi...