09 / 05 / 2024

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Özcan tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alper Düzen ve Ahmet Kocabey tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Fsm Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esengül Gün ve Fatih Sural tarafından kuruldu.

Türkerler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Erbek tarafından kuruldu. 

Kadir Koçak İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Kadir Koçak İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Koçak tarafından kuruldu. 

Say Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Say Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 550 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çakır ve Muhittin Oral ortaklığında kuruldu. 

Bimes Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bimes Yapı Taahhüt İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Çığal ve Burak Akın Çığal ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu. 


Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunları üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...