16 / 05 / 2024

Akıncı Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Akıncı Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Akıncı Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saliha Akıncı tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Haziran' da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi' nde kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dnz Hazal Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeydin Kurt tarafından açıldı. 

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Can Demir tarafından kuruldu.

Elgün Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elgün Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Elgün tarafından kuruldu.

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

And Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Murtaza Gürbüz, Hakan Uğurtan ve Mehmet Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Macropol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macropol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli Cahit Murat    Kolçak tarafından kuruldu.

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Akın Günay  ve Alican Karaöz tarafından  kuruldu.

Shaık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shaık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Sütay tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Akıncı Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Akıncı Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Akıncı Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saliha Akıncı tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi'nde kuruldu.


Akıncı Yapı İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2.Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir,...