06 / 05 / 2024

Akiş GYO duruşma

Akiş GYO duruşma

Akiş GYO, davanın temyiz incelemesi kapsamındaki bugünkü duruşması, davacı vekiline tebligat yapılmamış olduğundan gerçekleştirildi.

Akiş GYO'nun dava duruşması 2 Ekim'e ertelendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2015 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli açılan davanın duruşması 2 Ekim 2017 günü saat 15:00'a bırakılmasına karar verildi.

Akiş GYO'nun davası 2 Haziran'da!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın aleyhine açılmış olan dava duruşmasının 2 Haziran 2016 günü saat 14:50'de yapılmasına karar verildi. İşte Akiş GYO'nun KAP açıklaması.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Akiş GYO kapanan AVM mağazalarından kira almayacak!

Akiş GYO, alışveriş merkezlerinin 2020 yılı Mart ayı kirasının faaliyetin devam ettiği 19 Mart tarihine kadar tahsil edilmesine karar verildi...

Akiş GYO 128 milyon TL'lik finansman bonosu ihraç edecek!

Akiş GYO, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 182 gün vadeli 128 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir BIST TLREF Endeksinin değişimine dayalı değişken faizli kupon ödemeli finansman bonosu ihraç edecek...

Akiş GYO 128 milyon TL'lik finansman bonosu ihraç edecek!

Akiş GYO, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 182 gün vadeli 128 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir BIST TLREF Endeksinin değişimine dayalı değişken faizli kupon ödemeli finansman bonosu ihracına ilişkin talep topladı.

Akiş GYO 100 milyon TL finansman bonosu ihraç edecek!

Akiş GYO, nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 100 milyon TL nominal değerli, 182 gün vadeli finansman bonosu ihraç etmek için talep toplayacak.

Akiş GYO, Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO, ihraç paylarının satılması için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ile aracılık sözleşmesi imzaladı...

Akiş GYO'nun ödenmiş sermayesi 465 milyona artırıldı!

Akiş GYO, 500 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla toplam 430 milyon 91 bin 850 TL olan çıkarıldı ve ödenmiş sermayesinin 465 milyon 91 bin 850 TL'ye artırıldı.

Akiş GYO'dan 2019'da 1.6 milyon TL'lik satış!

Akiş GYO'nun satım işlemlerinin toplamı 9 milyon 282 bin 407 TL,  kiralama işlemlerinin aylık kira bedeli toplamları  ise 14 bin 125 dolar ve 1 milyon 684 bin 604 TL olacak şekilde gerçekleşti. 

Akiş GYO sermayesini 1 milyar TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

Akiş GYO, kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'den 1 milyar TL'ye yükseltilmesi ve kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2020-2024 yılları olarak belirlenmesi için SPK'ya başvurdu.

Akiş GYO, UN Global Compact üyesi oluyor!

Akiş GYO'nun dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan UN Global Compact katılımcısı olmak üzere gerekli başvurular tamamlandı...

Akiş GYO kira gelirlerini cadde mağazalarıyla artıracak!

2019 yılında Akasya’da yüzde 95, Akbatı’da ise yüzde 98’lik doluluk oranıyla kira gelirini artıran Akiş GYO'nun 2020’de önceliği devam eden projelerin tamamlanması olacak...

Akiş GYO duruşma Haberi

Akiş GYO duruşma

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2013 yılına ait olağan genel kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptal sisteki dava ile ilgili güncelleme yaptı.


Akiş GYO, davanın temyiz incelemesi kapsamındaki bugünkü duruşması, davacı vekiline tebligat yapılmamış olduğundan gerçekleştirilememiş olup, Yargıtay 11. Hukuk Dairesi'nce yeni duruşma günü belirlenerek taraflara tebliğ edilecektir.


Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Davanın temyiz incelemesi kapsamındaki bugünkü duruşması, davacı vekiline tebligat yapılmamış olduğundan gerçekleştirilememiş olup, Yargıtay 11. Hukuk Dairesi'nce yeni duruşma günü belirlenerek taraflara tebliğ edilecektir. 
Saygılarımızla, 
 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...