01 / 05 / 2024

Akiş GYO esas sözleşme

Akiş GYO esas sözleşme

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket esas sözleşmesi tescil edildi. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilen sözleşmenin son hali yayınlandı.

Akiş GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı.

Akiş GYO esas sözleşmesini güncelledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesinde güncelleme yaptı. Akiş GYO güncellediği esas sözleşmesini yayınladı.

Akiş GYO'nun sermaye tavanının 2 milyar TL'ye yükseltilmesine Ticaret Bakanlığı'ndan onay!

Akiş GYO'nun kayıtlı Sermaye Tavanı artırımı ve Esas Sözleşme Tadili talebine ilişkin başvurusu Ticaret Bakanlığı tarafından uygun bulundu.

Akiş GYO Esas Sözleşmesi yayınlandı!

Akiş GYO Genel Bilgi Fomu sayfasında güncel Şirket Esas Sözleşmesi yayınlandı. Sözleşmenin detayları KAP'ta paylaşıldı. 

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akiş GYO'nun kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan müracatı, SPK kararı ile onaylandı. 

Akiş GYO tadil metni değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Akiş GYO, kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması için SPK'ya başvuru yaptı.

Akiş GYO'nun sermaye tavanı artırımı tescil edildi!

Akiş GYO Kayıtlı Sermaye Tavanı artırımı ve Esas Sözleşme Tadil tasarısı 28.04.2020 tarihinde tescil edildi.

Akiş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akiş GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Akiş GYO'dan iç yönerge açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iç yönerge hakkında açıklama yaptı. İşte Akiş GYO'dan iç yönerge açıklaması...

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Akiş GYO'nun 2018 konsolide geliri 396 milyon TL oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Durusoy, "Perakende sektöründe yapısal değişikliklerin yaşandığı bir ortamda şirket olarak güçlü kurumsal yapımız ve stratejik planlamamızla bir yılı daha başarıyla tamamladık" dedi...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası hakkında açıklama!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında Akiş GYO tarafından açıklama geldi.

Akiş GYO, Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, bir yıl süre ile Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık Limited Şirketi'nden danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi...

Özderici GYO esas sözleşme değişikliği için Genel Müdürlüğe yetki verdi!

Özderici GYO, esas sözleşmenin tadil edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığına başvuru yapılmasına, ana sözleşme değişikliğine ilişkin Genel Müdürlüğe yetki verilmesine, katılanların oy birliği ile karar verildi...

Akiş GYO'dan Erenköy Çiftehavuzlar dava açıklaması!

Akiş GYO, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

Akiş GYO esas sözleşme Haberi

Akiş GYO esas sözleşme

Akiş GYO'nun şirket esas sözleşmesi tescil edildi. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilen sözleşmenin son hali yayınlandı.



Açıklamalar


Şirketimizin 18.01.2017 tarihinde tescil edilen Esas Sözleşmesi 24.01.2017 tarih ve 9248 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmiştir. 


Şirketimizin güncellenmiş Esas Sözleşmesi ekte yer almaktadır.


Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.



Dosya için