15 / 05 / 2024

akiş gyonun bostancıdan aldığı evler

akiş gyonun bostancıdan aldığı evler

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, gayrimenkul alımlarının finansmanı için Yapı Kredi' den kullandığı kredisine karşılık İstanbul Kadıköy' de bulunan bazı taşınmazları ipotek gösterdi...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Akiş GYO, Kadıköy'deki bina ve arsasını 465 milyon TL'ye sattı!

Akiş GYO, şirkete ait, İstanbul İli, Kadıköy Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, No. 481'de yer alan "Dokuz Katlı, Çatı Arası İlaveli Betonarme Bina ve Arsası" niteliğindeki gayrimenkulün mülkiyeti 4 Temmuz 2022 tarihli sözleşme kapsamında 465 milyon Türk Lirası bedelle satıldı. 

Akiş GYO'dan ilk yarıda 139.9 milyon TL'lik net satış!

Akiş GYO tarafından 2021 Yılı 2. Dönem Geçici Vergi Gelir Tablosu'na göre; şirketin 1 Ocak - 30 Haziran döneminde brüt satış rakamı 139 milyon 889 bin 536,10 TL olarak belirlendi. 

Akiş GYO'dan ilk 3 ayda 71.6 milyon TL'lik satış!

Akiş GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ilişkin Üsküdar Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunulan, Gelir Tablosu yayınlandı. 

Akiş GYO'dan Beykoz ve Caddebostan'a yeni proje!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy,  şirketin faaliyetlerini ve 2021 hedeflerini anlattı. Durusoy, Beykoz ve Caddebostan'da hayata geçirecekleri projelerin detaylarını paylaştı...

İstanbul'a bağlı adalar!

Adalar, İstanbul'un, Marmara Denizi'nin kuzeydoğusunda ve Kocaeli Yarımadası'nın Bostancı'dan Kartal'a kadar uzanan güney kıyıları karşısında yer alıyor. Peki İstanbul'da kaç tane ada var? İşte İstanbul'a bağlı adalar...

Akiş GYO'dan yatırım atağı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı proje yatırımlarını hızlandırdı. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2021 hedeflerini ve projelerini anlattı.

Akiş GYO'dan Akbatı AVM ve Akasya AVM'ye kira desteği!

Akiş GYO Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerindeki kiracılara, isan ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verdi.

Akiş GYO'dan 100 milyon TL'lik 6. kupon ödemesi!

Akiş GYO'nun kupon faiz oranı yüzde 3,8047 olarak duyurulan, 100 milyon TL nominal değerli 728 gün vadeli TRSAIGY92113 ISIN kodlu tahvilinin altıncı kupon ödemesi gerçekleşti. 

Akiş GYO'dan kiracılarına Şubat ayına özel kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezleri'ndeki kiracılarına Şubat ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

akiş gyonun bostancıdan aldığı evler Haberi

akiş gyonun bostancıdan aldığı evler


Akiş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizce  gerçekleştirilmekte olan gayrimenkul alımlarının finansmanı için Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'den  kullanmış olduğumuz kredilerin teminatını oluşturmak için Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. lehine İstanbul İli Kadıköy İlçesi Bostancı Mahallesi,Bağdat Caddesi no:481 mevkiinde kain , 67 Pafta 3206 Ada 14 Parselde kayıtlı ana taşınmazda yer alan 1-3-5-6-7-8-9-10-12-13-14-15-16-17-19 ve 20 numaralı bağımsız bölümler, İstanbul İli Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii Bağdat caddesi mevkiinde kain, 106 Pafta 1435 Ada 39 No'lu Parselde kayıtlı gayrimenkul  ve İstanbul İli Kadıköy İlçesi Bağdat Caddesi no:319-321 mevkiinde kain, 106 Pafta 378 Ada 25 No'lu Parselde kayıtlı  ana taşınmazda yer alan 1-2-3-4-5-6-7-8-9-11-14 ve 16 numaralı bağımsız bölümler üzerinde 1.dereceden toplam 175.000.000 TL tutarında ipotek tesis edilmiştir.


Bilgilerinize Sunarız


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...