09 / 05 / 2024

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi adres 

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi adres 

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çelik tarafından kuruldu.

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Bahattin Kibaroğlu tarafından kuruldu.

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kungu İnşaat Maden Kömür Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Fırat İstanbul tarafından kuruldu.

Mefeka İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Maden Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Mefeka İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Maden Petrol Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Nekiz tarafından kuruldu!

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joven Otomotiv İnşaat Metal Elektrik Maden Ve Madeni Yağlar Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Küçük tarafından kuruldu.

Ades Elektrik İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ades Elektrik İnşaat Mühendislik Turizm Maden Temizlik Nakliye Gıda Eğitim Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

İsmor Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Maden Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmor Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Maden Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kayak tarafından kuruldu.

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çelik tarafından kuruldu.

Pelikan Maden Metal İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Pelikan Maden Metal İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarıbaş tarafından kuruldu. 

Özsoylu Maden Elektrik Metal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoylu Maden Elektrik Metal İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerim Ağdağ tarafından kuruldu.

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi Adanan Çetinkaya tarafından 650 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yatağan maden sahası ihalesini Straton Maden kazandı!

Global Yatırım Holding 'in iştiraki Straton Maden, Yeniköy Yatağan Elektrik 'e ait maden sahası özelleştirme ihalesini kazandı.

Yeniköy Yatağan Elektrik maden sahası ihalesi 28 Mayıs'ta!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirme kapsamında bulunan 11081 no.lu ruhsat ve bu ruhsatın kapsadığı maden sahasının ihalesi 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi adres  Haberi

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi adres 

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çelik tarafından kuruldu.

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi konusu:
1-ELEKTRİK MALZEMELERİ a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken,yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu,uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek...