29 / 04 / 2024

Akkök Grubu proje

Akkök Grubu proje

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapma kararı aldı. Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök, iftar yemeğinde bir araya geldi.

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

TOKİ Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor... 

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor... Tarihi resmen açıklanan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı! 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor!

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı...Sadece bir ilçeye 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor...

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Yıldızlar İnşaat, Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 925 konut ve 8 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ, İstanbul Arnavutköy'de 925 konut ve 8 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

TOKİ'den Sinop Merkez'e 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Merkez'de 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Akkök Grubu proje Haberi

Akkök Grubu proje

Türkiye ve yurt dışına yayılmış 18 üretim tesisi bulunan ve 5 bini aşkın kişiye istihdam sağlayan Akkök Grubu’ndan 1,2 milyar liralık yatırım kararı çıktı. Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök, ekonomi basını ile önceki akşam iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akkök Holding’in gelecek planlarını ve yatırımlarını anlatan Dördüncü, grubun yatırım konusunda frene basmayacağını belirterek, “Sürdürülebilir büyüme ve karlılık, ülkemiz ve paydaşlarımıza değer yaratmak bizim için her zaman önemli oldu. Amacımız Akkök Holding’i gelecek için teknoloji üreten bir konuma getirmek. Bu yüzden yatırımlarımızı da bu doğrultuda gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz” dedi.

“Yurt dışında şirket bakıyoruz”

Geçen yıl yaşanan darbe girişimi, dünya ekonomisinde yaşanan çalkantılara rağmen Akkök Holding’in 700 milyon lira yatırım yaptığını anlatan...