24 / 05 / 2024

Akkömür Taşımacılık ve Madencilik

Akkömür Taşımacılık ve Madencilik

Milliyet Gazetesi'nden Gürkan Akgüneş'in haberine göre; Artvin’de özelleştirildikten sonra kömür paketleme tesisine çevrilmek istenen fabrikaya yönelik bilirkişi raporuna uyan mahkeme, tesisin kurulmasına onay veren ÇED raporunun yürütmesini durdurdu.

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Ertaş tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Akkömür Taşımacılık ve Madencilik Haberi

Akkömür Taşımacılık ve Madencilik

Artvin’de özelleştirildikten sonra kömür eleme ve paketleme tesisine çevrilmek istenen Arhavi Çimento Yonga Levha Fabrikası’na yönelik yargı sürecinde çevre konusunda ders niteliği taşıyan bir bilirkişi raporuna imza atıldı. Çevresel Etki Değerlendirme(ÇED) raporlarının bilimselliğini tartışmaya açacak bilirkişi raporuna uyan mahkeme de bakanlığın onadığı ve tesisin kurulmasına onay veren ÇED raporunun yürütmesini durdurdu.

Artvin Arhavi’ye bağlı Kavak Köyü sınırları içerisinde yer alan Arhavi Çimento Yonga Levha Fabrikası, 1987 yılında kamulaştırılan verimli tarım arazisi üzerine kuruldu. Fabrika 1997 yılında özelleştirildi ve birkaç yıl sonra da kapısına kilit vurululdu. Köylüler fabrikanın yerine üzerine Çoruh Üniversitesine bağlı bir kampus kurulmasını talep etti ancak alan şirket fabrika ve araziyi bir madencilik şirketini sattı.

Halk itiraz etti

Fabrikanın son sahibi olan Akkömür Taşımacılık ve Madencilik şirketi de Rusya’dan ithal...