10 / 05 / 2024

Akköprü Parkı 2. etap

Akköprü Parkı 2. etap

Akköprü Parkının 2 etap çalışmaları başladı. Tamamlanacak olan park çalışmaları ile alan hem güzel bir görüntüye kavuşturulacak, hemde yurttaşların rahat bir şekilde oturabileceği ve dinlenebileceği bir alana dönüştürülecek.

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

APEC Living’in Yalova’da inşa ettiği Sakura Park 2, kişiye özel ödeme seçenekleri ile 12 ay vade imkanıyla satışta.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Channel Park 2'de hemen teslim 3+1, 4+1 daireler! 

Channel Park 2 projesinden ev sahibi olacaklara hemen teslim fırsatı sunuluyor. Peki Channel Park 2 projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü 2 ay erken açılacak!

Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli galasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün iki ay erken açılacağını dile getirdi. 

Kanal İstanbul'un ilk köprüsü 2 yıl içerisinde açılacak!

26 Haziran'da temeli atılacak olan Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklamalarda bulunan Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak köprünün iki yıl içerisinde açılacağını dile getirdi.

Kanal İstanbul'un 7 köprüsü 2.8 milyar dolara mal olacak!

Son zamanlarda Kanal İstanbul projesine ilişkin yapılan açıklamalar sıklaştı. Kanal İstanbul'un yapımına köprü ile başlanacağı açıklandı. Peki Kanal İstanbul için yapılacak köprülerin maliyeti ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi 22 Temmuz'da!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 22 Temmuz tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Temmuz tarihinde yapılacak.

Akköprü Parkı 2. etap Haberi

Akköprü Parkı 2. etap


Akköprü Deresini kötü görüntüsünden kurtararak burada park yapan Van Büyükşehir Belediyesi dere kenarında bulunan diğer arazi üzerinde de parkın devamı olan 2 etap çalışmalarına başladı. Tamamlanacak olan park çalışmaları ile alan hem güzel bir görüntüye kavuşturulacak, hemde yurttaşların rahat bir şekilde oturabileceği ve dinlenebileceği bir alana dönüştürülecek. 2012 yılında Van Belediyesi tarafında yapımına başlanan Akköprü parkının devamı olan 2 etap projesi yaz ayının sonuna kadar bitirilerek halkın hizmetine sunulacak.


6 bin m2 alan üzerinde park çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi 1. etap alanından, İpekyolu Caddesine kadar tüm derenin ıslah çalışmasını yapacak. Burada yapılacak park içerisinde bisiklet yolu, oturma alanları, süs havuzu, ağaçlandırma ve aydınlatma sistemi ile donatarak halkın hizmetine sunacak.



Van Büyükşehir...