10 / 05 / 2024

Akköprü Parkı ne zaman açılacak

Akköprü Parkı ne zaman açılacak

Akköprü Parkının 2 etap çalışmaları başladı. Tamamlanacak olan park çalışmaları ile alan hem güzel bir görüntüye kavuşturulacak, hemde yurttaşların rahat bir şekilde oturabileceği ve dinlenebileceği bir alana dönüştürülecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne gizlenen semboller ne anlama geliyor?

Türkiye ve dünyanın en büyük orta açıklığına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanının katıldığı törenle 18 Mart 2022 Cuma günü resmen faaliyete girdi. Köprüde bulunan gizli sembollerin ne anlma geldiği merak konusu oldu. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak?

Asya ile Avrupa'yı birleştirecek 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Peki Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte tüm merak edilenler...

Keşap Deresi'nde inşa edilen Dutdibi Köprüsü'ne yapılan ölçümler mecliste!

Keşap Deresi üzerine inşa edilen Dutdibi Köprüsü'ne ve yapılan ölçümler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'ne 11 global finans ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, finansman yapısı ile de dünyada beğeni topladı. Proje dünyanın saygın kurumlarından 11 global finans ödülüne sahip oldu.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv A.Ş'nin Van'daki arsasını satışa çıkardı.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

Ankara Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Konya, İstanbul ve Samsun yollarının kesişimindeki Akköprü Kavşağı için ilk kazma vuruldu.

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Çanakkale Ilıca Köprüsü ne zaman tamamlanacak?

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Çanakkale'nin Küçükkuyu beldesinde bulunan Ilıca Köprüsü'nün yapımının ne zaman tamamlanacağını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

BASF, Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, çelik ayaklarının sabitlenmesi için Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi.BASF, aktif deprem bölgesine inşa edilen Osmangazi Köprüsü için dayanıklı ve uzun bir servis ömrü sağlıyor.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'ne tabliye betonu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Aksu Köprüsü’nde iki yakanın birleşimi tamamlanarak tabliye betonu dökümüne başlandı.

Akköprü Parkı ne zaman açılacak Haberi

Akköprü Parkı ne zaman açılacak


Akköprü Deresini kötü görüntüsünden kurtararak burada park yapan Van Büyükşehir Belediyesi dere kenarında bulunan diğer arazi üzerinde de parkın devamı olan 2 etap çalışmalarına başladı. Tamamlanacak olan park çalışmaları ile alan hem güzel bir görüntüye kavuşturulacak, hemde yurttaşların rahat bir şekilde oturabileceği ve dinlenebileceği bir alana dönüştürülecek. 2012 yılında Van Belediyesi tarafında yapımına başlanan Akköprü parkının devamı olan 2 etap projesi yaz ayının sonuna kadar bitirilerek halkın hizmetine sunulacak.


6 bin m2 alan üzerinde park çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi 1. etap alanından, İpekyolu Caddesine kadar tüm derenin ıslah çalışmasını yapacak. Burada yapılacak park içerisinde bisiklet yolu, oturma alanları, süs havuzu, ağaçlandırma ve aydınlatma sistemi ile donatarak halkın hizmetine sunacak.



Van Büyükşehir...