04 / 05 / 2024

Akköprü projesi

Akköprü projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, ANGİAD yönetim kurulu üyesi işadamlarının hazırladığı 800 yıllık Akköprü ile ilgili projelerine destek verdi. Güllüce, 'Proje Ankara için önemli' dedi.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

TOKİ Kayseri Akkışla 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Akkışla’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Akkışla’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Akkışla sosyal konut projesi

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Tuşba Millet Bahçesi ihalesi 22 Temmuz'da!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 22 Temmuz tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Temmuz tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv A.Ş'nin Van'daki arsasını satışa çıkardı.

TOKİ Edirne Uzunköprü başvuruları 25 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Uzunköprü projesi için başvuru dönemi 25 Nisan'da başlıyor. 

Taşköprü TOKİ 2019 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Taşköprü projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TMSF, Akköprülü Otomotiv'in Van'daki arsasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akköprülü Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Van Tuşba'daki arsasını satışa çıkardı.

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

Akköprü projesi Haberi

Akköprü projesi

Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti. 


Genç işadamlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Güllüce, "Bu ülkenin müteşebbislere ihtiyacı var. İşte bu yüzden sizleri kutluyorum. Sizler üreten, bu ülke için bir şey yapmaya çalışan, istihdam sağlayan, katkıda bulunan iş insanlarısınız" dedi. Fatma Semiz, Güllüce'ye Ankara'nın tarihi yapılarından 800 yıllık Akköprü ile ilgili hazırladıkları projeyi sunarak, "Akköprü, Ankara'nın şehir belleğinde maalesef gerekli yeri alamadı. Alaeddin Keykubad adına Vali Kızılbey tarafından Yenimahalle'de yaptırılan köprü, günümüze kadar ayakta kalmayı başarmış ender yapılardan biri. Buranın restore edilmesi konusunda sizin de desteğinizi bekliyoruz" dedi. 


AKKÖPRÜ PROJESİ ÖNEMLİ


Bakan Güllüce de Akköprü Projesi'nin çok önemli olduğunu, genç işadamlarından çevre bilincinin geliştirilmesi konusunda da...