28 / 04 / 2024

Akkuş Gayrimenkul esenyurt projesi 2018

Akkuş Gayrimenkul esenyurt projesi 2018

Beylikdüzü'ndeki Alya Grandis projesinin lansmanında konuşan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje hayata geçireceklerini söyledi.

Esenyurt ve Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor!

İstanbul Esenyurt'ta ve Ankara Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri ve ihale tarihleri...

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkuş Konut Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş ve Fasih Akkuş ortaklığında kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abea Gayrimenkul Teknoloji Elektronik Taşıt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Akkuş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Akkuş Gayrimenkul esenyurt projesi 2018 Haberi

Akkuş Gayrimenkul esenyurt projesi 2018


Türkiye'nin önde gelen gruplarından biri olan Akkuş Grup, denim, örme, enerji ve kimya sektöründeki yatırımlarına 2013 yılında inşaat sektörünü de ekledi. 

Yeni projesi Alya Grandis'i bugün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştirilen toplantıyla satışa çıkaran Akkuş Gayrimenkul yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Beylikdüzü'ndeki Alya Grandis projesinin lansmanında konuşan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, yeni projelere devam edeceklerini söyledi. Akkuş, toplantıda Esenyurt ve Beylikdüzü projeleriyle ilgili de açıklamalar yaptı.

Akkuş Gayrimenkul Esenyurt projesi 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Projede 180 konut ve 3 bin metrekare de ticari alan bulunacak.

5 bin metrekare arsa alanına sahip olan Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü projesi kapsamında ise 130 adet konut yer alacak.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com