30 / 04 / 2024

akkuş group beylikdüzü projeleri

akkuş group beylikdüzü projeleri

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Beylikdüzü Alya Onist satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı bölgesinde inşa edilen Alya Onist projesi satışa çıktı. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Centro Beylikdüzü satışları yakında başlıyor!

Sapanlar Yapı ve Demir Group Ortaklığı'nın projesi Centro Beylikdüzü yakında satışa çıkacak. Centro Beylikdüzü projesinde dairelerin 2018'in yazında teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Alya Trio'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Akkuş Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Trio Evleri 7 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje toplam 26 konut ve 5 dükkandan oluşuyor.

Metrobüs Beylikdüzü'nde metrekare fiyatlarını artırdı!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi.

Beylikdüzü’nde konut sektörüne metrobüs dopingi!

Toplu ulaşımda büyük kolaylık sağlayan metro ve metrobüs, gittiği bölgelerin değerini de katlıyor. Bu bölgelerden biri de Beylikdüzü. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, metrekare fiyatlarının şimdiden 3-4 bine çıktığını söyledi..

Beylikdüzü Şehri Beyaz ödeme koşulları

Beyazlar Group projesi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü Şehri Beyaz ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde konumlanıyor...

Beylikdüzü Şehr-i Beyaz projesi!

Beylikdüzü Şehr-i Beyaz projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yaşama geçiriliyor. Beyazlar Group projesi olarak hayata geçirilen projede yer alan dairelerin fiyatları 300 TL'den başlangıç gösteriyor...

Beylikdüzü Dora Park 2 ödeme planı!

Beylikdüzü Dora Park 2 ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Beyaz Group imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor.

akkuş group beylikdüzü projeleri Haberi

akkuş group beylikdüzü projeleri

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut sektörüne ve Akkuş Group projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Abdülkadir Akkuş, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, tüm sıkıntılara rağmen yılın geride kalan kısmında da satışların devam etmesini öngördüklerini belirtti ve Akkuş, "8 ayda bir milyon sınırını aştık. Yıl sonunda ise başta pandemi olmak üzere tüm olumsuz gelişmelere rağmen 1,4 milyon adet konut satışı bekliyoruz. Bu çok önemli bir rakam" dedi. Ülke genelinde 6 milyon konutun dönüştürülmesi gerektiğinin hep dillendirildiğini anımsatan Akkuş, bu dönüşümün hızlanmasının önemli olduğuna dikkat çekti. 

Akkuş, sektörün genelinde olduğu gibi kendi gruplarının elinde de stokların tükenmek üzere olduğuna vurgu yaparak, yeni yatırımların hayata geçmeye başladığını açıkladı. 

Gelecek yıl kendilerinin de 3 proje birden hayata geçireceklerini açıklayarak, Beylikdüzü bölgesinde Adnan Kahveci, Kavaklı ve Yakuplu'da...