30 / 04 / 2024

Akkuş Group projeleri

Akkuş Group projeleri

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Akkuş Group, gayrimenkulde büyümeyi hedefliyor!

Mardinli İş Adamları Derneği ve Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Lübnanlı ortaklarıyla birlikte özellikle gayrimenkul sektöründe büyümek istiyor. 

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Ava Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulvahap Akkuş tarafından kuruldu.

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Konut satışında yıl sonu hedefi pandemiye rağmen 1,4 milyon adet!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ocak-ağustos döneminde 1 milyon 25 bin adet konut satıldığını belirterek, "Yıl sonunda ise başta pandemi olmak üzere tüm olumsuz gelişmelere rağmen 1,4 milyon adet konut satışı bekliyoruz." diye konuştu.

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıt Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akkuş tarafından kuruldu.

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Akkuş Gayrimenkul’ün projeleri MIPIM'de boy gösterecek!

Akkuş Gayrimenkul, Lübnan ortaklı BOSS4 şirketiyle Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek olan MIPIM’e katılıyor. Akkuş Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtacak...

Akkuş Group projeleri Haberi

Akkuş Group projeleri

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut sektörüne ve Akkuş Group projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Abdülkadir Akkuş, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, tüm sıkıntılara rağmen yılın geride kalan kısmında da satışların devam etmesini öngördüklerini belirtti ve Akkuş, "8 ayda bir milyon sınırını aştık. Yıl sonunda ise başta pandemi olmak üzere tüm olumsuz gelişmelere rağmen 1,4 milyon adet konut satışı bekliyoruz. Bu çok önemli bir rakam" dedi. Ülke genelinde 6 milyon konutun dönüştürülmesi gerektiğinin hep dillendirildiğini anımsatan Akkuş, bu dönüşümün hızlanmasının önemli olduğuna dikkat çekti. 

Akkuş, sektörün genelinde olduğu gibi kendi gruplarının elinde de stokların tükenmek üzere olduğuna vurgu yaparak, yeni yatırımların hayata geçmeye başladığını açıkladı. 

Gelecek yıl kendilerinin de 3 proje birden hayata geçireceklerini açıklayarak, Beylikdüzü bölgesinde Adnan Kahveci, Kavaklı ve Yakuplu'da...