17 / 05 / 2024

Akkuş Grup kampanya

Akkuş Grup kampanya

Akkuş Grubun parlayan yıldız ‘Alya’ markalı projelerindeki daireler yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, yüzde 0,98 faiz oranı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

As Global Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, DEİK Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na seçildi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı görevine, Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş seçildi...

Abdülkadir Akkuş: Cari fazla veren bir ekonomiye dönüştük!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Geçtiğimiz yıllarda cari açığı giderek artan ekonomimiz, güçlü bir büyüme politikasıyla cari fazla veren bir ekonomiye dönüşmeyi başarmıştır" dedi...

Şimdi konut almanın tam sırası!

Mardinli İş Adamları Derneği inşaat sektörünü masaya yatırdı.  Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akku, konut sektöründeki güncel gelişmeleri ve 2020 öngörülerini paylaştı...

Akkuş Grup'tan 2 yılda 250 milyon TL’lik yatırım!

Akkuş Grup, Akkuş Gayrimenkul ile hedef büyüttü. Şirket, önümüzdeki 2 yıl içerisinde 250 milyon TL’lik yatırımla 500’ü aşkın konut hayata geçirecek.

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuzhan Ayören, Metin Akkuş, Numan Okatar ve Uğur Okatar ortaklığında kuruldu. 

Akkuş Grup kampanya Haberi

Akkuş Grup kampanya

Türkiye’de GYODER, Konutder ve İnder gibi önde gelen sivil toplum örgütlerinin konut satışlarını ve ekonomiyi canlandırmaya yönelik olarak başlayan yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, yüzde 0,98 faiz oranı kampanyasına katılan Akkuş Grubun parlayan yıldız ‘Alya’ markalı projeleri, dev kampanyaya katıldı. 

Alya Penta ve Alya Grandis projeleri 15 Haziran’a kadar indirimli olarak satışa sunulacak. Ocak ayında lansmanı yapılan Alya Grandis’te fiyatlar bu kampanyayla birlikte yeniden lansman avantajlarını yakaladı. Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Ülkenin menfaatleri uğruna 41 firma karlarını bu kampanyayla birlikte sıfırlamayı göze aldı. Biz de satışı süren projelerimizle bu kampanyaya katıldık. Hatta Boss4 Gayrimenkul ve İnşaat şirketi çatısı altında, lansmanını Ocak ayında yaptığımız Alya Grandis’te fiyatlar, konut alıcısı için yeniden lansman avantajlarını yakalamış oldu.” dedi. 

24 ay...