04 / 05 / 2024

akkuş grup zeytinburnu projesi

akkuş grup zeytinburnu projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Chn Grup Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kmf Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmf Grup Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Khaled Farhan tarafından kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

akkuş grup zeytinburnu projesi Haberi

akkuş grup zeytinburnu projesi

Mardinli Akkuş kardeşlerin kurduğu Akkuş Grup yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ekonomist'ten Özlem Bay Yılmaz'ın haberine göre, grup yeni projeler için düğmeye bastı. Kendi öz kaynaklarından elde ettiği finansman gücüyle girdiği sektörde Alya markalı projeler hayata geçiren Akkuş Grup, Lübnanlı grup ile BOSS4 Gayrimenkul adı altında yeni bir şirket kurdu. Şirketle ilgili açıklama yapan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Üç yılda yaklaşık 300 milyon liralık yatırımla 500'e yakın konut, onlarca birimden meydana gelen ticari üniteyi içeren dört projeye imza attık. Şu anda da devam eden dört projemiz var. Projelerimiz, Kağıthane, Beylikdüzü ve Zeytinburnu bölgelerinde. Bundan sonra daha çok şehir içine dönüp, kentsel dönüşüm projelerine yöneleceğiz. İki yeni projemiz olacak, yakında lansmanını yapacağız. Ayrıca önümüzdeki dönemde İstanbul dışında Bodrum'da...