18 / 05 / 2024

akkuyu çed değerlendirmesi

akkuyu çed değerlendirmesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) değişikliğini Avrupa Birliği (AB) uyum sağladı. Güllüce. "Bu tamamen Avrupa Birliğine yüzde 99 uyumun sağlanabilmesi için çıkarılan bir yönetmenliktir.

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika durum değerlendirmesi yaptı.

DİSK'ten asgari ücret değerlendirmesi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesabı...

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin alım gücünün olağanüstü düştüğünün altını çizerek, asgari ücret değerlendirmesi yaptı.

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de! İşte detaylar!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Kanal İstanbul'daki adımlar ÇED raporu doğrultusunda atılacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'daki Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunun, 200 bilim insanının desteğiyle hazırlandığını söyledi.

Yerli otomobil fabrikası için ÇED süreci başladı!

Yerli otomobilin üretimi için Bursa Gemlik'te kurulacak fabrika için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Duyuru ÇED internet sitesinden yapıldı...

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yeterlilik Belgesi Tebliği!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yeterlilik Belgesi Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nde değişiklik!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi... 

ÇED raporu yeterlilik belgesi için şartlar değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan taslağa göre Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu verme yetkisine sahip olma şartları değişti.

Akkuyu NGS'de 3 yeni beton tesisi kurulacak!

Akkuyu NGS'de mobilizasyon ve iş kalemleri için gerekli olacak beton malzemesinin karşılanması için 3 yeni beton tesisinin kurulması planlanıyor.

akkuyu çed değerlendirmesi Haberi

akkuyu çed değerlendirmesi

Çevre ve Şehircilik Bakam kiriş Güllüce. Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) değişikliğini Avrupa Birliği (AB) uyum taşıllarına bağladı. Güllüce. "Bu tamamen Avrupa Birliğine yüzde 99 uyumun sağlanabilmesi için çıkarılan bir yönetmenliktir. 


Değişikliği de çok hızla yapmaya çalışıyoruz. Durmadan yönetmenlikleri adapte etmeye, uygun hale getirmeye çalışıyoruz." dedi. 


inşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği nin IİMSAD) düzenlediği 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi ne katılan İdris Güllüce, görüşlerini bildirmek üzere katıldığı bir programda söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını öne sürdü. Çevre mevzuatlarını çok sık değiştirdiklerini kaydeden Güllüce. "Orada tam açıklayamadığım bir şey vardı. Çevre mevzuatını çok sık değiştiriyoruz. Bu nedenle bazı sorunlar oluyor diye onu tekrarlayayım. Çevre mevzuatında hızla değişikliğe gidiyoruz. Tabi bir adaptasyon, bir uyum süreci olacak. Niye bu kadar hızlı değiştiriyoruz? 


Avrupa Birliği ne uyum fasılları içerisinde...