26 / 07 / 2024

Akkuyu ihalesi nerede

Akkuyu ihalesi nerede

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi'nde tedarikçi olmak isteyen Türk firmalarından kalite standardı, iş tecrübesi ve herhangi bir ülkenin nükleer düzenleme kurumundan alınmış bir belge almış olma şartı aranacak.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da davet usulü ile gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap nerede? Vadi Evleri 2. Etap'ta kaç konut bulunuyor? İşte projeye ilişkin merak edilen detaylar...

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Açık artırma ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona erdi. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

Toplam 115 adet konutun satışa sunulacağı Eskişehir Odunpazarı TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan 4+1 daireler satışa sunuluyor. İhalesi 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Akkuyu hidroteknik ihalesi 4 firmayla devam ediyor!

Akkuyu için deniz hidroteknik yapılarının 'anahtar teslimi' projelendirilmesi ve inşası ihalesine 4 firmayla devam edilecek. Akkuyu Nükleer AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ihale komisyonu gelen tekliflerin incelenme aşamasını tamamladı.

Dumankaya Miks ihalesi nerede?

Dumankaya Miks Konutları alanları 39 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Projede yer alan son 37 adet dükkan açık artımaya sunuluyor. Peki Dumankaya Miks ihalesi nerede?

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Fatih Sulukule'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 23 adet konut yarın saat 14:00'de açık artırma ile satışa sunulacak. Peki TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi ihalesi 16 Şubat'ta sonuçlanacak!

Akkuyu Nükleer Santrali Projesi'nin 800 milyon dolarlık liman ihalesine firmadan teklif geldi. İhalede üçüncü köprü, yeni havalimanı gibi projelerin müteahhitleri yarışacak. İhaleye 9 firma teklif verdi.

Akkuyu Nükleer Santrali İnşaat ihalesi düzenlenecek!

Akkuyu Nükleer A.Ş tarafından Akkuyu Nükleer Santrali'nin hidroteknik yapılarının proje tasarımı ve inşasına ilişkin yüklenici şirketin belirlenmesi amacıyla ihale düzenlenecektir. İhale şartları 1 Aralık 2014, saat 00:00'dan itibaren yayında olacaktır.

Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Batşehir projesi 121 adet cadde dükkanı ve 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor. Peki Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

Akkuyu ihalesi nerede Haberi

Akkuyu ihalesi nerede

Projede tedarikçi olmak isteyen kimya ve enerji sektöründe tecrübesi olan Türk firmaları bir adım önde olacak. Firmaların personel kalitesi ve tecrübeli yöneticilere de sahip olması ihale değerlendirmesinde dikkate alınacak. Tedarikçi şirketlerin nükleer santralle iş yapabilmesi için öncelikle kendi ülkelerinin standartlarını yakalamaları gerekecek. Türkiye'deki standartları da TAEK belirleyecek. 


Yönetmelik taslağı hazır 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Necati Yamaç, Nükleer Tesisler İçin Ekipman Tedarik Sürecine ve İmalatçıların Onaylanmasına İlişkin Usul Akkuyu Nükleer Santrali 2 yıl daha gecikecek Türkiye'nin ilk nükleer santrali olacak Mersin Akkuyu Santrali için planlanan süreçler öngörülerin gerisinde kalırken, ilk üretimin daha önce ertelenen 2020'den en erken iki yıl sonra 2022'de gerçekleştirilebileceği belirtiliyor. 

Reuters'a açıklama yapan üst düzey bir yetkili, AB ve ABD'nin yaptırımları ile petrol fiyatlarındaki düşüşün Rusya ekonomisine...