02 / 05 / 2024

akmerkez davası dinçkökler

akmerkez davası dinçkökler

Akkök Holding'in ortakları birbirine girdi. Eski patron Ömer Dinçkök, kardeşi Ali Raif Dinçkök ve yeğenleri Raif Ali Dinçkök ile Alize Dinçkök Eyüboğlu 'nu mahkemeye verdi...

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alıyor! 18 yaşından büyük olanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Alımlara 18 yaşından büyük ve 32 yaşından küçükler başvurabilecek. İşte ayrıntılar...

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

65 yaşından küçükler dikkat! SGK duyurdu! 7 Ekim’de süre doluyor! İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yeni bir duyuru yaptı. Bu duyuru 65 yaşından küçükleri ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar!

Hazine Bakanı Nebati'den ilginç ekonomik kriz açıklaması: Küçükler debelenmeye devam etsin

Türkiye'de son bir haftada yatırımcının yönünü dolardan Türk lirasına çevirmesi için peş peşe ekonomi paketleri açıklandı. Yaşanan ekonomik krizi ve enflasyonla ilgili açıklamalar yapan Bakan Nebati, 'Bırakın küçükler debelensin büyükler vizyon sahibidir büyük karar alır' dedi.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Meclis onayladı: 18 yaşından küçük olanlar BES'e dahil oluyor!

Bireysel Emeklilik Sistemi'ni güçlendirmek amacıyla sunulan kanun teklifi Meclis Genel Kurulu tarafından kabul edildi. Kanun teklifine göre artık 18 yaşından küçükler de bireysel emekliliğe dahil oluyor.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Alize Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök kimdir? Alize Dinçkök daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alize Dinçkök'ün biyografisi...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

akmerkez davası dinçkökler Haberi

akmerkez davası dinçkökler


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, Yönetim Kurulu (YK) Üyeleri Mehmet Ali Berkman. Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine "YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek zarara uğrattıkları iddiası" ile sorumluluk davası açıldığı bildirildi. Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Şirketimiz pay sahiplerinden Ömer Dinçkök taafından, İstanbul 18. " Asliye Ticaret Malıkemesi'nin 2Ü14/1080E sayılı dosyası ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Ali Berkman, Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek şirketi zarara uğrattıkları iddiasıyla sorumluluk davası açılmıştır. Duruşma günü...