01 / 05 / 2024

Akmerkez GYO değerleme şirketini değiştirdi

Akmerkez GYO değerleme şirketini değiştirdi

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde değerleme yapmak üzere Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaşıldığını ve SPK'dan onay alındığını KAP'a bildirdi.

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Akmerkez GYO 2021 yılı değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı için Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Akmerkez GYO 473 adet gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 473 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Akmerkez GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Akmerkez GYO 473 adet gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 473 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akmerkez GYO kira değerleme raporu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kira değerleme raporunu yayınladı.

Akmerkez GYO 2019 yılı değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

Akmerkez GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO 2018 değerleme şirketini seçtiğini belirtti. 

Yeni Gimat GYO değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Yeni Gimat GYO değerleme şirketini seçti.

Akmerkez GYO değerleme şirketini değiştirdi Haberi

Akmerkez GYO değerleme şirketini değiştirdi

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin (III-48.1) 35. Maddesinin ikinci fıkra hükmü uyarınca, Şirketimizin portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için ve ayrıca Şirketimizin portföyüne 2015 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirebilecek varlıklar için değerleme hizmeti alınmak üzere belirlenmesine karar verilen değerleme şirketi Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kurul listesinden çıkmak üzere SPK'ya başvurduğunu ve bundan sonraki dönemde şirketimize hizmet veremeyeceğini tarafımıza bildirmiştir. Yönetim Kurulumuzun 2015 yılı için seçilen söz konusu değerleme şirketinin değiştirilmesi ve yeni değerleme şirketi olarak Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.nin belirlenmesi talebi SPK'nın onayına sunulmuş ve talebimiz SPK'nın 02.09.2015 tarihli yazısı ile olumlu...