28 / 07 / 2024

Akmerkez GYOya özel denetçi talebi

Akmerkez GYOya özel denetçi talebi

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan davadaki gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Akmerkez GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine neden olabilecek kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Akmerkez GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak özel bir açıklama yapmadı.

Akmerkez GYO özel denetçi davası ne oldu?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan dava hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO'nun özel denetçi davasında temyiz yoluna başvuruldu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan davaya ilişin olarak; şirket ehine verilmiş olan kesin Mahkeme kararına karşı davacı tarafça istinaf başvurusunun kabul edilmemesine istinaden temyiz yoluna başvuruldu...

Akmerkez GYO davası ne durumda?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan dava düzeltme incelemesi devam ediyor...

Akmerkez GYO istinaf başvurusuna cevap verecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan dava da istinaf başvurusuna cevap verilecek...

Akmerkez GYO'nun temyiz isteminin reddine karar verildi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan dava hakkında açıklama yaptı. 

Akmerkez GYO'dan özel durum açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şirket Yönetim Kurulu Üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davası hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Akmerkez GYO özel denetçi talebiyle dava açtı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sahiplerinden Ömer Dinçkök, özel denetçi tayin edilmesi talebiyle İstanbul 4. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne dava açtı. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Akmerkez GYO davası özel durum açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Akmerkez GYO dava gelişmesi hakkında bilgileri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yayınladı.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebiyle açılan davaya ilişkin gelişme hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu.

Akmerkez GYO davasında Ömer Dinçkök temyize gidiyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan davaya ilişkin KAP'a bildirimde bulundu.

Akmerkez GYO'ya özel denetçi talebi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan davadaki gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Akmerkez GYOya özel denetçi talebi Haberi

Akmerkez GYOya özel denetçi talebi


"Davanın 07.10.2015 tarihindeki duruşmasında, ön inceleme aşaması tamamlandığından tahkikat aşamasına geçilmesine, davanın TTK 439/1 maddesi gereğince özel denetçi tayin edilmesine yönelik dava olduğunun tespitine, davacının dava dilekçesindeki taleplerini somutlaştırması ve somut olarak hangi hususlarda özel denetçi atanmasını talep ettiğini beyanda bulunmasına ve bu hususta 1 aylık süre verilmesine, İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2015/394 Esas sayılı dosyasının incelenmek üzere celbine, bir sonraki duruşmanın 16.12.2015 günü saat 15:00'e bırakılmasına karar...