10 / 05 / 2024

akmerkez uterqüe

akmerkez uterqüe

ZARA’nın sahibi İspanyol Inditex grubunun ‘demokratikleşmiş lüks’ vurgusuyla 2008 yılında yarattığı Uterqüe markası, 2010 yılında girdiği Türkiye’ye 3 yıl dayanabildi. Nişantaşı ve Akmerkez’de iki mağaza açan marka, tası tarağı toplayıp ülkeyi terk ediyor

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı!

Akmerkez GYO'nun pay sahipleri tarafından yapılan pay satışları sonucunda, fiili dolaşım oranı yüzde 5‘e ulaştı.

Erol Özmandıracı'nın eşi Naz Elmas'tan hamilelik iddialarına yanıt!

Erol Özmandıracı'nın eşi ve oyuncu Naz Elmas, annesi Meral Elmas ile Akmerkez'de alışveriş yaptığı sırada görüntülendi. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan oyuncu, 'Hamile misiniz?' sorusu cevapladı...

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 7 Mart'a bırakıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davası 7 Mart 2019 günü saat 14:45'e bırakıldı...

Akmerkez GYO sorumluluk davası 13 Eylül'e bırakıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın dava duruşmanın 13 Eylül 2018 günü saat 15:15'e bırakılmasına karar verildi.

Akmerkez GYO'nun davası 12 Ekim'e ertelendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 11 Mayıs'ta gerçekleşen davası 12 Ekim 2017 günü saat 13:50'ye ertelendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Dina Topbaş Mütevelli indirimden ev eşyası aldı!

Merhum Semiha Şakir'in torunu Dina Topbaş Mütevelli önceki gün Etiler Akmerkez'de alışveriş yaptı. Mağazaların indirimli bölümlerinden ev eşyası aldı.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

1999 yılında Büyükçekmece'ye Akmerkez!

1999 yılında Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece'de E-5 kenarında Belediye İşhanı'nın bulunduğu yere, 2.1 trilyona, Akmerkez benzeri 16 kat yüksekliğinde ikiz kulelerden oluşan bir alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

Edwards ilk mağazasını Akmerkez'de açacak!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Akmerkez’de kardeş kavgası!

İş dünyasının önde gelen grubu Akkök Holding’de kardeş kavgası büyüdü. Ömer Dinçkök, ağabeyinin oğlu Raif Dinçkök’e ‘Akmerkez’i kötü yönetiyorlar’ iddiasıyla dava açtı. Kardeşler, Aksa Akrilik’te de mahkemelik...

Akmerkez GYO, Akmerkez cephe tadilatıyla ilgili tespit raporu hazırlayacak!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Akmerkez cephe tadilatıyla ilgili tespit raporu hazırlanacak ve e saha kontrolü konularında danışmanlık ve kontrol hizmeti alınacak.

akmerkez uterqüe Haberi

akmerkez uterqüe


ZARA markasıyla hızlı modanın öncülerinden olan ve dünyada ‘Zaranizm’ olarak anılan yeni bir ekol kazandıran İspanyol Inditex’in büyük umutlarla 2008 yılında yarattığı Uterqüe markası Türkiye’de tutunamadı. ‘Demokratikleşmiş lüks’ vurgusuna sahip marka, 2010 yılında girdiği Türkiye pazarında sadece iki mağaza (Akmerkez ve Nişantaşı) açabildi ve yoğun rekabete 3 yıl dayanabildi.


YOĞUN REKABET ORTAMI

Toplam 18 ülkede 90 civarında mağazası olan Uterqüe’nün yüzü iki ülkede gülmedi. Biri iç karışıklıkların yaşandığı Mısır. Diğeri ise Türkiye. Her iki ülkede de sadece iki mağaza açabilmişti. Türkiye giyem perakendesinde, hem global oyuncuların hem de lokal markaların kıyasıya yarıştığı, zor ve kendine özgü bir pazar olarak kabul ediliyor. Türkiye’deki yoğun rekabet ortamına Zara, Bershka, Pull and Bear, Straparius, Massimo Dutti, Oysho markalarıyla uyum sağlayan, hatta çoğu zaman rekabeti...