29 / 04 / 2024

akp milletvekili aday adayı Abdülkadir Cebecioğlu

akp milletvekili aday adayı Abdülkadir Cebecioğlu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Cebecioğlu, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdülkadir Cebecioğlu kimdir? Abdülkadir Cebecioğlu hangi işlerde görev aldı? İşte Abdülkadir Cebecioğlu...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Tespit ve tahminleriyle dikkatle takip edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Ali Öztunç milletvekili adayı olunca Ankara'daki evini sattı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eşi Buket Görgülü Öztunç, Ali Öztunç’un Kahramanmaraş’tan milletvekili adayı olmasından sonra Ankara’daki evlerini satıp, Kahramanmaraş'a gitti...

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Cemil Şeboy: İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş ilerliyor!

AKP İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Cemil Şeboy, "İzmir'i yaşanabilir bir kent yapmak için öncelikle kentsel dönüşüm gerektiğini dile getiren Şeboy, 'Allah korusun bir deprem olsa İzmir'in yüzde 65'i yıkılacak. Kentsel dönüşüm ağır işliyor. "dedi.

Başakşehir Spor Parkı açıldı!

25.000 metrekarelik bir alanda kurulan Başakşehir Spor Parkı’nın resmi açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Genel Müdürü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Baykan da katıldı...

Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi Mayıs 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yetkililerden bilgi aldı. Ozyer, 500 yataklı hastanenin Mayıs 2016'da tamamlanacağını İzmir ya da Aydın'a gitmek zorunda kalınmayacağını söyledi.

Adana'daki çarpık yapılaşma kentsel dönüşümle önlenir!

AK Parti Adayı 2.sıra Milletvekili Adayı Fatma Güldemet Sarı: "Adana'da düz giden bir bulvar yok. Süleyman Demirel, Turgut Özal kıvrıla kıvrıla gidiyor" dedi. Sarı, çarpık yapılaşmanın kentsel dönüşümle önlenebileceğini anlattı.

Ahmet Turgut: Kanal İstanbul arsa geliştirme projesidir!

İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Turgut, MHP iktidarında rant ve imar yolsuzluklarının ortadan kaldırılacağını söyledi. Turgut, Kanal İstanbul'un " rant projesi " olduğunu kaydetti.

Kağıthane Yaşar Doğu Parkı hizmete açıldı!

Yeşil alanları sürekli arttırmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Mayıs ayı yatırımları kapsamında Sultan Selim Mahallesi Yaşar Doğu Parkı çocukların hizmetine açtı, açılış törenine AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız da katıldı

Necip Nasır: Kemeraltı cazibe merkezi olacak!

AK Parti İzmir milletvekili adayı Necip Nasır, "Kemeraltı Projesi, hem kent ekonomisine hem de İzmir'in kültürel ve tarihsel zenginliğine önemli katkı sağlayacak" dedi.

Bülent Arınç'tan Van TOKİ borçlarına yapılandırma müjdesi!

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, seçim çalışmaları kapsamında Van’a gelen ve TOKİ borçları ile ilgili yapılandırma sözü ve Van’a bir bakan müjdesi veren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a teşekkür etti.

akp milletvekili aday adayı Abdülkadir Cebecioğlu Haberi

akp milletvekili aday adayı Abdülkadir Cebecioğlu

Abdülkadir Cebecioğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Abdülkadir Cebecioğlu, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdülkadir Cebecioğlu kimdir? Abdülkadir Cebecioğlu hangi işlerde görev aldı? 


Abdülkadir Cebecioğlu, 1968 yılı Sivas doğumludur. Abdülkadir Cebecioğlu, Kabataş Erkek Lisesi’nden sonra 1991 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği’ni bitirdi. 


FP, RP ve çeşitli vakıflarda uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği yaptı. 


AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın kurucularındandır. AKP’de sırasıyla Seçim İşleri Başkanlığı, Teşkilatlanma Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevlerini üstlendi. 


Dış ticaret ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Almanca ve İngilizce...