12 / 05 / 2024

Akpınarlar Mimarlık adres

Akpınarlar Mimarlık adres

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Muharrem Akpınar ve Ömer Faruk Yeter ortaklığında kuruldu.

Reel Cadde Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin  TL sermaye bedeli ile Doğukan Erdönmez ve Serkan Bodur tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akpınar ve Seçil Yavuz Akpınar tarafından kuruldu. 

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Akbank Sanat ve Mimarlık Seminerleri 22 Mart'ta başlayacak!

Akbank Sanat Mimarlık Seminerleri, İpek Akpınar'ın moderatörliiğü ile 22 Mart Salı günü mimar Mehmet Kütükçüoğlu'nu konuk ediyor. Kütükçüoğlu "Kent ile Diyalog" adını taşıyan seminerde, değerlendirmeler yapacak.

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu.

Mi Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Akpınar ve Yusuf Yıldız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Karlıdere Caddesi'nde kuruldu.

Bentez Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bentez Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Muhammed Akpınar tarafından İstanbul Şişli'de kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık adres Haberi

Akpınarlar Mimarlık adres

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin  TL sermaye bedeli ile İsmet Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-İNŞAAT, MİMARLIK a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...