01 / 05 / 2024

akra barut oteli

akra barut oteli

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Nizamettin Şen, Akdeniz Üniversitesi Müzecilik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel ve çok sayıda davetli katıldı.

Barut Grubu'nun Fethiye'deki oteli Nisan 2015'te açılacak!

Barut Grubu'nun Fethiye'de yapımı süren oteli Nisan 2015'te açılacak.415 oda ve toplam 1.250 yatak kapasitesine sahip otel; 80 dönüm alan üzerinde kuruluyor.

Ahmet Barut Antalya Akra Barut Oteli'ni açtı!

Antalya'nın simge otellerinden Dedeman, geçen yıl Barut Oteller Zinciri tarafından 80 milyon dolara satın alınmasının ardından, baştan aşağı yenilenerek, ' Akra Barut ' olarak kapılarını açtı.

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Antalya Alara Loft Konutları tanıtıldı!

Yapımcı firması Kırmızıtaş Holding olan Alara Loft konut projesinin tanıtım kokteyli, "Geleceğin rezidansında bugünden yaşayın" mesajıyla Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi.

Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi yarın yapılacak!

Dünya Gazetesi ile CNBC-e tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, yarın Akra Barut Otel'de "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecek.

Antalya Akra Barut Otel, iş gezilerinin tercihi oluyor!

Akra Barut Otel, tasarımıyla huzurlu bir ortam sağlarken The LifeCo Sağlıklı Yaşam Merkezi, spor kulübü, tasarlanan Executive Katı ile hem tatilleri hem de iş gezilerini keyifli bir hale getiriyor.

İhracatçılara 31 milyar dolarlık destek!

Akra Barut Oteli' nde düzenlenen toplantıda konuşan TÜRK Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, bankanın 2014 yılında ihracatçılara verdiği desteğin 31 milyar dolara ulaştığını bildirdi.

Barut Grubu'nun Fethiye'deki oteli Nisan 2015'te açılacak!

Barut Grubu'nun Fethiye'de yapımı süren oteli Nisan 2015'te açılacak.415 oda ve toplam 1.250 yatak kapasitesine sahip otel; 80 dönüm alan üzerinde kuruluyor.

ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuar tanıtım toplantısı yapıldı!

2015 yılında 26'ncısı düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın tanıtım toplantısı Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi. Birçok işadamı fuar ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Midpoint'in yeni markası Welldone Antalya'da hizmete açıldı!

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor...

Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak!

Antalya'da oteller zinciri olan Barut ve Ramada önümüzde yıl yeni otellerini hizmete açacak. Anyalya kent merkezinde Dedeman'dan aldığı oteli Barut Akra olarak açan Barut Hotels'in otel sayısı 11'e çıktı.

Ahmet Barut Antalya Akra Barut Oteli'ni açtı!

Antalya'nın simge otellerinden Dedeman, geçen yıl Barut Oteller Zinciri tarafından 80 milyon dolara satın alınmasının ardından, baştan aşağı yenilenerek, ' Akra Barut ' olarak kapılarını açtı.

Akra Barut Hotels açıldı!

Barut Hotels ' in şehir oteli konseptli 5 yıldızlı yeni tesisi Akra Barut açıldı. Antalya'nın merkezinde yer alan yatırım toplam 125 milyon dolara mal oldu...

Antalya Dedeman Oteli'ni Barut Otelleri 80 milyon dolara satın aldı!

Turizm sektöründe 42 yıldır faaliyette olan Barut Otelleri, büyüme planları çerçevesinde, Antalya Dedeman Oteli'ni Dedeman Holding'ten yaklaşık 80 milyon dolara satın aldı. Nisan ayında hizmete açılacak

Antalya Dedeman Oteli 80 milyona Barut Hotels'e satıldı!

Turizm sektöründe 42 yıldır faaliyette olan Barut Otelleri, Antalya Dedeman Oteli'ni Dedeman Holding'den yaklaşık 80 milyon dolara satın aldı. Antalya Dedeman Otel 3 Kasım'da Barut Hotels'e devredilecek..

akra barut oteli Haberi

akra barut oteli

Tanıtım programında konuşan Akdeniz Üniversitesi Müzecilik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik, Antalya Kadın Müzesi’nin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu, Türkiye ve Antalya’da yaşayan kadınlara katkı vermek, toplumda hak ettikleri yere getirmek ve onların zekalarından yararlanmak gerektiğini söyledi.

Bir toplumun yükselmesinde kadınların önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Çevik, o nedenle kadınların eğitim, hak ve özgürlüklerinin desteklendiği sürece toplumun ilerleyeceğini, desteklenmediği takdirde ise bir toplumun geri kalmaya mahkum olduğunu savundu.

Kadın müzesinin bilinen müzelerden biraz farklı olduğunu söyleyen Çevik, şöyle konuştu:

“Bu bir sosyal platform, herkesin gelip paydaş olabileceği, herkesin birbirine etki edebileceği, güç katabileceği ve gücü kullanıp ilerleyebileceği bir sanal platformdur. Kadın Müzesi aslında sanal bir müze ve bu, dünyada da bir trenddir. Bu müzeyi, Japonya’dan, Amerika’dan, yani dünyanın neresinden...