01 / 05 / 2024

akra yapı Defne Park güneşli satılık

akra yapı Defne Park güneşli satılık

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Defne Park Güneşli tek bloktan meydana geliyor. Projede 33 adet daire yer alıyor. Peki Defne Park Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Güneşli Defne Park iletişim!

Güneşli Defne Park iletişim için 0212 597 97 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 33 adet konuttan meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Defne Devlet Hastanesi 10 güne tamamlanacak!

Asrın olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart 2023 tarihinde temeli atılan ve 60 günde bitirilmesi hedeflenen 300 yataklı Defne Devlet Hastanesinin yapımının 10 gün sonra tamamlanması hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut yapılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hatay'ın Defne ilçesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde toplam 650 bin konut yapılması gerektiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Al Defne Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Defne Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Kaşşan tarafından kuruldu. 

Çakra Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakra Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muharrem Dirican tarafından kuruldu. 

Defne'de imar planı hassasiyet ve bilimsel temelle yapılmalı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Başkanlığı, Hatay İli Planlama Çalışmaları kapsamında Defne Belediyesi ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Defne Belediyesi imarda şeffaf!

Defne Belediye İmar Komisyonu, imar planı değişikliği başvurucularına yönelik olarak yasa ve yönetmeliklerle ilgili bilgilendirme yapıyor, raporu hazırlarken de birlikte tartışıp, birlikte çözüm yolları arıyor.

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi!

Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi 33 adet daireden oluşuyor. Akra Yapı Defne Park Mahmutbey projesi tek blok şeklinde yükseliyor.

E Dört Zemin İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Dört Zemin İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Komar tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Defne Sokak'ta kuruldu.

Hatay Defne'nin altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Defne’nin farklı bölgelerinde yapılan yeni yerleşim yerlerinin kanalizasyon hattı ihtiyacını gidermek için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

akra yapı Defne Park güneşli satılık Haberi

akra yapı Defne Park güneşli satılık

"Defne Park Güneşli ne zaman teslim?" sorusunun yanıtından önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Akra Yapı imzası ile hayata geçirilen Güneşli Defne Park Evleri tek blok halinde yükseliyor. Cepheye bakan daireleri bulunan projede kapalı otopark ve çocuk parkı gibi sosyal alanlar mevcut.


Defne Park Konutları İstanbul Bağcılar - Güneşli hattında inşa ediliyor. Projede 2+1 evler 100 metrekare, 3+1 evler ise 125 metrekare olarak dizayn edildi.


Defne Park Güneşli ne zaman teslim?

Bağcılar Defne Park Güneşli'de 2+1 konut fiyatları 320 bin TL'den, 3+1 konut fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Projenin Ocak 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. 


Güneşli Defne Park iletişim

Telefon: 0212 597 97 72

Özge...