04 / 05 / 2024

AKS İnşaat trabzon projeleri

AKS İnşaat trabzon projeleri

AKS Grup İnşaat, 2008' de Trabzon' da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket...

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Aksoyer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Aksoyer ve Fevzi Aksoyer ortaklığında kuruldu.

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Haşlak ve Kadri Hasan İnan ortaklığında kuruldu.

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Akçöltekin tarafından kuruldu.

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Özdoğan Doğrama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Örgen ve Süleyman Örgen tarafından kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cesur Aksoy tarafından kuruldu.

Bakü-Kars Demiryolu'yla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Avrupa ile Orta Asya, Çin ve Orta Doğu aksını ekonomik, güvenli ve elverişli rota haline getiren Bakan Turhan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı vasıtasıyla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi, demir cevheri gibi ürünler taşınıyor." dedi.

AKS İnşaat trabzon projeleri Haberi

AKS İnşaat trabzon projeleri

AKS Grup İnşaat, 2008'de Trabzon'da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket. Trabzon dışına açılmayı düşünmeyen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, şehrin kalkınması için yatırımcılara seslenerek, "Trabzon'u hiç kimse terk etmesin. Trabzon geleceği olan bir şehir" mesajını verdi. Aksoy, firmalarının 2006 yılının sonlarına doğru Bodrum'da kurulduğunu, 2008'de ise Trabzon'a geldiğini anlattı. 


4 proje için daha start verdi 


Aksoy, şirketin gelişimi, projeleri ve hedeflerine ilişkin olarak şunları anlattı: "Bodrum'da yabancılara satış varken villa projesi yapıyorduk ama yabancılara satış kapanınca memleketimiz Trabzon'a geldik. İlk projemiz 370 dairelik İnci Evleri projesiydi. Projeyi tamamladık ve teslim ettik. Sonrasında Mercan Evleri, Elmas Park Evleri, Yakut Evleri ve Gold Evleri'ni teslim ettik. 1001 Pırlanta Vadisi,...