04 / 05 / 2024

Aks Mimarlık

Aks Mimarlık

Yüksek Mimar Beyza Özer kimdir? Beyza Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Beyza Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Beyza Özer....

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 TL sermaye bedeli ile Murat Aksöz tarafından kuruldu.

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKS İnşaatçılık Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Akın Sümer tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

AKS Group Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Sinem Aksöz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Kıvılcım Sokak, Simge Kent Sitesi'nde kuruldu.

AKS Taahhüt İnşaat Enerji Mimarlık Mühendislik Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKS Taahhüt İnşaat Enerji Mimarlık Mühendislik Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Saluğu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Aks Mimarlık Haberi

Aks Mimarlık

Beyza Özer kimdir?

Ajansaks / Aks Mimarlık kurucusu yüksek mimar Beyza Özer 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olmuş, 1996 yılında aynı okulun ‘Bina Yapım Yönetimi ‘ Kürsüsünde yüksek lisans tezini tamamlamıştır.  Mezuniyetinin ardından bir süre mimarlık şirketlerinde çalıştıktan ve proje  yöneticiliği yaptıktan sonra, 1998 yılında Aks Mimarlık adı altında kendi firmasını kurmuştur.


Yurt içi ve yurt dışında, mağaza, ofis, Restaurant, Club, Lounge, Otel, Rezidans, Villa, v.b. projelere imza atmıştır. Dünya şehirlerini gerek mimari özellikleri, gerek şehir planlaması kapsamında incelemiş, İstanbul, Paris ve Newyork ofislerinden mimar meslektaşlarına yerel ve uluslararası projelerde çözüm ortaklığı yapmıştır.  


Son yıllarda, ağırlıklı olarak iç mimari çalışmaları ve inşaat uygulamalarında başarılarını ispat etmiştir. Ülkemizi, özellikle Almanya’da yapmış olduğu projelerle, başarılı şekilde temsil etmiş bulunmaktadır.


Lisans :...