20 / 05 / 2024

aksa doğalgaz Can Yoldaşı projesi

aksa doğalgaz Can Yoldaşı projesi

Aksa Doğal Gaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Kumla’da doğalgaz çalışmaları başladı!

AKSA Doğalgaz Şirketi Gemlik Müdürü Levent Üstüner, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla’nın doğalgaza kavuşması için 4 yıldır mücadele ettiklerini hatırlattı.

Aksa Doğalgaz yeni projesiyle tüm engelleri aşacak!

Aksa Doğalgaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Aksa Doğal Gaz'dan yeni Can Yoldaşı projesi!

Aksa Doğal Gaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak.

Başkent Doğalgaz konutlarda tesisat kontrolleri başlattı!

Başkent Doğalgaz konutlarda tesisat kontrolleri başlattı. Başkent Doğalgaz Genel Müdürlüğü (Başkentgaz), Ankaralıların can ve de mal güvenliğini sağlamak amacı ile meskenlerde iç tesisat kontrolleri başlattı.

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

Türkiye, Yemen'de doğalgaz aramaya talip!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yemen Elektrik ve Enerji Bakanı Saleh Somae'ye, Yemen'deki doğalgaz kaynaklarıyla alakalı Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir aramaya, faaliyetine girebileceklerini ilettiğini bildirdi...

Türkmenistan Çin'e doğalgaz ihracatını artıracak!

Çin enerji şirketi CNPC tarafından inşa edilen ikinci doğalgaz arıtma tesisi hizmete açıldı. Her yıl 9 milyar metreküp doğalgazın arıtılacağı 600 milyon dolarlık tesisin açılışına Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov katıldı...

Rusya, Türkiye'de doğalgaz depolama tesis yapımı için teklif sunacak!

Oslo temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya’nın Türkiye’deki bazı doğalgaz santrallerine talip olabileceğini ve doğalgaz depolama tesisi yapımı için teklif sunmayı planladığını söyledi.

aksa doğalgaz Can Yoldaşı projesi Haberi

aksa doğalgaz Can Yoldaşı projesi

Aksa Doğal Gaz başlattığı “Can Yoldaşı” projesiyle talebini anlatmakta güçlük çeken duyma, konuşma, görme ve bedensel engelli abonelerinin yardımına koşacak. Aksa Doğal Gaz, “Doğal Gaz Acil 187 Hattı”nı arayan engelli abonelerine anında doğal gaz acil ekiplerini sevk ederek engelleri aşacak. 


Türkiye’de doğal gaz dağıtım hizmeti verdiği 22 il merkezi, 26 ile bağlı toplamda 104 ilçe ve beldede abonelerine kesintisiz ve güvenli gaz hizmeti sunan Aksa Doğal Gaz, başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle engelli abonelerine acil durumlarda çok daha hızlı hizmet götürecek. Can Yoldaşı projesi kapsamında, Aksa Doğal Gaz’ın abone sistemine engelli olduğuna dair kayıt yaptıranlar, “Doğal Gaz Acil 187 Hattı”nı aradığında sistem, çağrının engelli bir aboneden geldiğini otomatik olarak gösterecek. Çağrı merkezindeki görevli de engelli abonenin talebini anlatmasını beklemeden, doğal gaz...