09 / 05 / 2024

Aksa Jeneratör satış ofisleri

Aksa Jeneratör satış ofisleri

Aksa Jeneratör, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da ekledİ.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Traktör piyasasını bekleyen tehlikeyi açıkladı

TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, Türkiye traktör pazarının hareketli olduğu 2021'de 63 bin traktör satıldığını ve 2022 yılında da geçen yıla paralel bir satış beklediklerini ifade etti. Özüner, traktörlerde tedarik sorunu yaşandığını belirtti.

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

A101'de Xiaomi Note 10S satışta! İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101, teknolojik ürü satışları ile gündemden düşmezken şimdi de Xiaomi'nin en çok tercih edilen telefonlarından biri olan Xiaomi Note 10S'yi satışa sundu! Peki, A101'de Xiaomi Note 10S fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Piranha 7826 Bluetooth Hoparlör satışta! İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha 7826 Bluetooth Hoparlör satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Bluetooth Hoparlör fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

BİM'de HP X24c Oyun Monitörü satışta! İşte 25 Mart 2022 fiyat ve ürün bilgisi!

BİM HP X24c Oyun Monitörü internet sitesinden müşterilerinin beğenisine sundu. Peki BİM'de HP X24c Oyun Monitörü kaç TL? İşte HP X24c Oyun Monitörü 2022 ürün ve fiyat bilgisi...

Aksa Jeneratör satış ofisleri Haberi

Aksa Jeneratör satış ofisleri


Aksa Jeneratör, İran'ın başkenti Tahran'da satış ofisi açtı. Şirketten yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağladığı belirtilerek, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da eklediği bildirildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Üst Yöneticisi Alper Peker, "İran ciddi bir pazar. Ekonomide hızlı büyüme kaydetmeye başladı ve bu durum İran'ı yatırımcıların ilgi odağı haline getiriyor. 2016'da ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını artırmak ve Aksa'yı farklı ülkelere de duyurmak en büyük hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda 2016 yılında özellikle Hindistan ve Afrika ülkelerine yatırım yaparak büyümemizi sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


Aksa Jeneratör'ün dünyanın ilk beş jeneratör üreticisi arasında yer aldığı kaydedilen açıklamada, şirketin Türkiye,...