04 / 05 / 2024

Aksantaş TOKİ Camisi son durum

Aksantaş TOKİ Camisi son durum

Merkez Yüreğir İlçesi Aksantaş TOKİ Camisi hayırsever Adanalılardan yardım bekliyor. TOKİ Cami İmamı Nihat Gürbüz, "Dileriz hayırsever kişiler çıkar yardım kampanyamıza destek verir." şeklinde konuştu.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

Adana Aksantaş TOKİ Konutları'nda son durum!

Adana Yüreğir’in merkez mahallelerinde numarataj çalışmaları tamamlandı. Numaralandırma işlemlerinin tamamlandığı Yavuzlar Aksantaş TOKİ Konutları’nda levha çalışması yapıldı.

Bingöl Abdulhamid Han Camisi ne zaman ibadete açılacak?

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Diyanet İşleri Başkanlığı Müftülük Personel Şube Müdürü Ekrem Ayık, TOKİ tarafından İnönü Mahallesi’ne yapılan Abdulhamid Han Camisi hakkında henüz yüklenici firma tarafından devir işlemi yapılmadığını söyledi.

Kars Arap Baba Camisi ibadete açıldı!

KARS'ta, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından yapılan Arap Baba Camisi ibadete açıldı. Açılışın ardından camiyi gezen protokol üyeleri, camide namaz kıldı.

Bitlis TOKİ Camii'ne taziye evi inşa edilecek!

Necati Gürsoy, TOKİ tarafından 400 konutun bulunduğu bölgeye yapılan cami inşaatı projesinde bulunmayan taziye evi için TOKİ ve yüklenici firma yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonrası TOKİ Camisi'ne taziye evi kazandıracaklarını söyledi.

Balkanların en büyük camisi yapılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı' nın girişimleri sonucu Arnavutluk'un başkenti Tiran' da Balkanlar'ın en büyük camisi inşa edilecek. Osmanlı mimarisinde inşa edilecek caminin 2 yılda tamamlanması planlanıyor...

Ayasofya Camisi yabancı turistlerin akınına uğruyor!

Trabzon'da müze olarak kullanılırken 52 yıl sonra cami olarak tekrar ibadete açılan tarihi Ayasofya Camisi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Ayasofya Camisi, 52 yıl aranın ardından yeniden cami olarak hizmete açıldı.

Balkanların en büyük camisi Tiran'da inşa edilecek!

Türkiye Diyanet Vakfı' nın girişimleri sonucu Arnavutluk'un başkenti Tiran'da Balkanlar'ın en büyük camisi inşa edilecek. Osmanlı mimarisinde inşa edilecek caminin 2 yılda tamamlanması planlanıyor.

Bayat Camisi restore edilmeyi bekliyor!

Çivril ilçesine bağlı Bayat Mahallesi' nde bulunan, duvarlarındaki çiçek ve doğa motifleriyle dikkati çeken tarihi Bayat Camisi' nin yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bildirildi...

Sapanca'daki Hasan Fehmi Paşa Camisi restore ediliyor!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 1887'de yapılan Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. 10 ay önce başlayan çalışmalarda taş-tuğla ve ahşap malzemeler aslına uygun seçiliyor

Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları sürüyor!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 1887'de yapılan Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Kaymakam Gökhan Azcan, Mahmudiye Mahallesi’ndeki caminin restorasyon çalışmalarının 10 ay önce başladığını söyledi.

Yedi Kızlar Camisi'nin metal minaresi değiştirildi!

Bulgaristan’ın güneydoğusunda Yunanistan sınırına yakın Nalbantlı köyündeki 600 yıllık tarihi Yedi Kızlar Camisi, yeni minaresine kavuştu. Nalbantlı'da yer alan Yedi Kızlar Camisi'nin metal minaresi değiştirildi.

Tarihi Kalfat Camisi restore edildi!

Tarihi Kalfat Camisi restore edildi. Doğancızade Hacı Derviş tarafından 1275'te Kalfat köyünde yaptırılan mescidin 1912'de yıkılmasının ardından inşa edilen camide, geçen yıl başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Aksantaş TOKİ Camisi son durum Haberi

Aksantaş TOKİ Camisi son durum

Merkez Yüreğir İlçesi Aksantaş TOKİ Camisi hayırsever Adanalılardan yardım bekliyor. Caminin yeniden restore edilmesi için hayırsever kişi ve kuruluşların desteğine ihtiyaç bulunduğunu söyleyen TOKİ Cami İmamı Nihat Gürbüz, "Dileriz hayırsever kişiler çıkar yardım kampanyamıza destek verir. Biliyoruz ki Adana'da pek çok hayırsever insan var" dedi. 


"Sesimizin duyulmasını istiyoruz" diyen İmam Nihat Gürbüz, şunları kaydetti: "Bizler, ibadet için gelenlere en iyi şartlarda hizmet vermek istiyoruz. Hayırsever insanların cami için yardımelini uzatmasını bekliyoruz. İnanıyoruz ki sesimizi duyanlar çıkacaktır. Bu kampanya da amacına ulaşacaktır. İnsanlarımız da huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirecektir". 



Adana Egemen...