03 / 05 / 2024

Aksaray Acem Bulvarı

Aksaray Acem Bulvarı

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

1948 yılında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 6 parça arsa satılacakmış!

Aksaray semtinde Millet, Ordu ve Mustafa Kemal caddelerinin kesiştiği noktada bir dörtyoldan başlayan, 1944 yılında 2 milyon 649 bin 611 liraya mal olan Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan 6 parça arsa Belediyece satılacakmış.

1945 yılında belediye Atatürk Bulvarı'nın etrafındaki arsaları satacakmış!

Unkapanı'nda başlayarak Yenikapı'ya kadar uzanan Atatürk Bulvarı'nın tamamlanmasıyla İstanbul Belediyesi, Unkapanı'ndan Saraçhane'ye ve Aksaray'a kadar uzanan yolun sağ ve solunda kalan arsaları parçalara ayırarak satılığa çıkaracakmış.

Bayraktarlar Aksaray'da TOKİ'den aldığı arsaya Otel-AVM yapacak!

Bayraktarlar, Alman Odelo ’yu satın aldı ve Çin’de Mercedes’e parça üretmek için fabrika kurdu. O artık Mercedes’in 60 global tedarikçisinden biri. Aile, Aksaray ve Bursa’da dev bir AVM ve Otel yapacak.

Adana Ray Sokak'ta bulvar açma çalışmaları yapılıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü Ray Sokak'ta yer alan bulvar açma çalışmalarına devam ediyor...

Adana Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı açma çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamını açma çalışmalarını sürdürüyor.

Özak Bulvar 216 Ataşehir projesinin değerleme raporu açıklandı!

Emlak Konut GYO tarafından Özak Bulvar 216 Ataşehir projesinin değerleme raporu açıklandı...

Bulvar Samsun AVM, Avrupa'nın en iyi AVM ödülünü aldı!

Stockholm'de Uluslararası Alışveriş Konseyi'nce düzenlenen etkinlikte Bulvar Samsun Alışveriş Merkezi'ne, medium kategorisinde Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi ödülü verildi...

Ankara Mevlana Bulvarı alanı 4+4 şeritli hale getirilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in ana arterlerinden birisi olan Mevlana Bulvarı’nın (Konya Yolu) AŞTİ-Ankara Emniyet Müdürlüğü arasındaki bölümünü 4+4 şeritli hale getirmek için çalışmalara başladı

Kocaeli Ömer Türkçakal Bulvarında genişletme yapıldı!

Kocaeli Ömer Türkçakal Bulvarında genişletme çalışmaları gerçekleştirildi...

Adana Gazipaşa Bulvarı'nda asfalt çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerinin Gazipaşa Bulvarı’nda sürdürdüğü asfalt çalışmalarını denetledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Torunlar GYO Bulvar AVM'nin değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Bulvar AVM'nin değerleme raporunu yayınladı...

Aksaray Acem Bulvarı Haberi

Aksaray Acem Bulvarı

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evler yıkılarak imara uygun hale getirildi. Yıkım çalışmalarını Aksaray Belediyesi'nin ekipleri yaptı.


Sabah saatlerinde harekete geçen Aksaray Belediyesi ekipleri Acem Bulvarı'nda yol üzerinde kalan 2 katlı evi ve müştemilatı Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kesinleşmiş gerekçeli kararına istinaden yıktı. 


Aksaray Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; 


"Ereğli Paşacık Mahallesi'nde ve çevresinde Aksaray Belediyesince 1992 yıllarında 3194 sayılı mar Kanunu18. Madde uygulaması yapılmış olup, 07.12.1993 tarihinde tapuya tescil olmuştur. 

18.Madde İmar Uygulama sonucu imar planına göre yolda kalan evler ve müştemilatların çoğunluğu belediye ekiplerince yıkılarak imara uygun hale getirilmiştir. Yine 10 Nolu Acem Bulvarı (Eski Acem Cad.) üzerinde yolda kalan 20 adet evin...