18 / 05 / 2024

Aksaray-Adana Karayolu nerede

Aksaray-Adana Karayolu nerede

Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor.

Yangın bölgelerinde 'TOKİ' adımı: Yeni konutlar 1 yılda tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yangından hasar gören, Aksaray, Adana, Nevşehir, Muğla, Osmaniye, Mersin'de, yörenin dokusuna uygun yeni köy evleri inşa edilecek.

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Aksaray kura yeri 2020 nerede, TOKİ Aksaraya Merkez kura saati ne zaman? TOKİ Aksaray Merkez 2020 kura yeri ve saati...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Yapımı devam eden tren hatları TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri, Ankara-Aksaray-Adana ve Ankara Sivas Demiryolu projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Kiza'da ilk teslimler Nisan'da yapılacak!

Adana Kiza ofislerinde ilk teslimler Nisan ayında gerçekleştirilecek. Proje Kiza A.Ş. tarafından Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Adana D-400 Karayolu'nda son hamle!

D-400 Karayolu Projesi’nin son hamlesi olan eski Orduevi’ndeki karargah binasının yıkımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Aksaray Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan TOKİ Aksaray Merkez projesinde toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi nerede?

Aksaray-Adana Karayolu nerede Haberi

Aksaray-Adana Karayolu nerede

Ankara'da yaşayan eğitimci Taşpınarlı işadamından beldesine 2 milyon liralık dev yatırım yapacak. 

Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor. Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Tarım, Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) I koordinatörü Selim Biçen ile iş adamı Abdullah Yüksel arasında imzalanan sözleşme de projenin %50'si ve KDV'si hibe olarak verildi. Yüksel;" stihdam Aksaray'dan Sağlanacak" Dev yatırım hakkında bilgi veren Bilimken Turizm şirketi işletmecisi işadamı Abdullah Yüksel şu ifadelere yer verildi; "Ankara'da yaşamama rağmen babamın doğduğu ve yaşadığı benimde akrabalarımın, yakınlarımın bulunduğu,  Taşpınar Beldesine; hem bu kırsal alanı geliştirmek, hem de istihdam sağlamak için bir yatırım yapmayı planladım. Yapılan çalışmalar sonucunda beldeme 24 odalı, 3 yıldızlı bir otel...