23 / 05 / 2024

Aksaray-Adana Karayolu üzerine otel mi inşa ediliyor

Aksaray-Adana Karayolu üzerine otel mi inşa ediliyor

Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor.

Yangın bölgelerinde 'TOKİ' adımı: Yeni konutlar 1 yılda tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yangından hasar gören, Aksaray, Adana, Nevşehir, Muğla, Osmaniye, Mersin'de, yörenin dokusuna uygun yeni köy evleri inşa edilecek.

Reysaş GYO Adana'da 10 milyon TL'ye depo yaptıracak!

Reysaş GYO'nun Adana'daki gayrimenkulü üzerinde bulunan 46 bin 946,40 metrekarelik arsanın üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo yapılacak. VYT İnşaat ile 10 milyon TL'lik sözleşme imzalandı.

Aksaray'da bir binanın balkonu çöktü!

Aksaray'da bir binanın balkonunun, evin giriş kapısının üzerine çöktü. Çökme sonucu mahsur kalan 75 yaşındaki kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde!

Antalya-Burdur karayolu üzerine yapılması planlanan Çubukbeli Tüneli'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Adana'da fayların üzerine inşaat yapılamayacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlarının fayların üzerinde inşaat yapılmaması, kaçak inşaatlarla mücadele gibi depremden önce alınabilecek yapılabilecek tüm tedbirlerle ilgili bir karar alacaklarını söyledi.

Adana'da evleri yıkılmak üzere olan aile otele yerleştirildi!

Adana'ya tatil için gelen ailenin barındığı gecekondunun yıkılmak üzere olduğu haberleri üzerine, aile otele yerleştirildi...

Adana'da komşularına sinirlenen vatandaş binaya çürük raporu aldırdı!

Adana'da 3 katlı binanın zemin katında yer alan dükkanları satın alıp ev yapmak isteyen bir kişi, apartman sakinlerinin karşı çıkması üzerine öfkelenerek binaya çürük raporu aldırdı.

Adana'da arazi tartışması cinayeti!

Adana'da, arazi anlaşmazlığı tartışması üzerine bir kişinin av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili çiftlik sahibi çiftle birlikte 3 kişi hakkında müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istemi ile dava açıldı. 

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Aksaray-Adana Karayolu üzerine otel mi inşa ediliyor Haberi

Aksaray-Adana Karayolu üzerine otel mi inşa ediliyor

Ankara'da yaşayan eğitimci Taşpınarlı işadamından beldesine 2 milyon liralık dev yatırım yapacak. 

Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor. Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Tarım, Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) I koordinatörü Selim Biçen ile iş adamı Abdullah Yüksel arasında imzalanan sözleşme de projenin %50'si ve KDV'si hibe olarak verildi. Yüksel;" stihdam Aksaray'dan Sağlanacak" Dev yatırım hakkında bilgi veren Bilimken Turizm şirketi işletmecisi işadamı Abdullah Yüksel şu ifadelere yer verildi; "Ankara'da yaşamama rağmen babamın doğduğu ve yaşadığı benimde akrabalarımın, yakınlarımın bulunduğu,  Taşpınar Beldesine; hem bu kırsal alanı geliştirmek, hem de istihdam sağlamak için bir yatırım yapmayı planladım. Yapılan çalışmalar sonucunda beldeme 24 odalı, 3 yıldızlı bir otel...